Σπάει κάθε ρεκόρ η ομάδα βόλει του ΟΦΗ: 12 σερί παιχνίδια αήττητη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δώδεκα παιχνίδια αήττητη στο πρωτάθλημα της Α2 (7X7) και το Κύπελλο Ελλάδος (5X5) και συνεχίζει η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, η οποία τρελαίνει κόσμο στη φετινή χρονιά!

Η ομάδα του Δημήτρη Ζλατιλίδη «μάζεψε» το Σαββατοκύριακο δυο ακόμη νίκες, σε δυο παιχνίδια που έδωσε μέσα σε δυο ημέρες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Αρχικά, το Σάββατο (21/1) ο ΟΦΗ «καθάρισε» με 3-2 σετ στο ται-μπρέικ το Μαρκόπουλο στην Αθήνα και διατήρησε το αήτητο και την πρωτιά στην Α2 βόλει.
Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι αυτό ο ΟΦΗ προηγήθηκε με 2-0 σετ παίζοντας βόλει επιπέδου Α1, αλλά η κόπωση του ΟΦΗ έφερε τον αξιόμαχο αντίπαλο του να ισοφαρίζει σε 2-2, αλλά οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν το σθένος στο τάι μπρέικ να πάρουν το παιχνίδι 15-12.

O φετινός ΟΦΗ στο βόλει είναι «φτιαγμένος» για μεγάλα πράγματα και όλοι στην ομάδα βλέπουν το δυνατό παιχνίδι με την Παλλήνη το Σάββατο στο ΒΑΚ, ως μια μεγάλη ευκαιρία να κλείσουν τον πρώτο γύρο της Α2 αήττητοι και το όνειρο της ανόδου στην Α1, να έρχεται όλο και πιο κοντά.

Ενα απο τα «μυστικά» της φετινής «τρελής»πορείας για το βόλει του ΟΦΗ, είναι πέρα απο τους ποιοτικούς και σημαντικούς παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα και το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει, όπως φαίνεται και απο τη φωτογραφία απο τα γεννέθλια του πασαδόρου της ομάδας Γιάννη Δημητρούδη, ο οποίος έσβησε κεράκια στο…παρκέ!