Κατάμεστο το “παλατάκι” – έμειναν μόνο 100 εισιτήρια!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εντυπωσιακή είναι η ανταπόκριση του κόσμου του ΟΦΗ για το σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό καθώς, όπως ανακοινώθηκε, έχουν μείνει μόλις 100 εισιτήρια.

Οπως ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, έχουν μείνει 100 εισιτήρια των 5 ευρώ τα οποία και θα διατεθούν στο γήπεδο. Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ τονίζει ότι στο παιχνίδι της ομάδας βόλει του ΟΦΗ με τον ΠΑΟ (Τετάρτη 8/2) δεν θα ισχύσουν οι κάρτες ελευθέρας εισόδου, για λόγους ασφαλείας, ενώ ενημερώνει ότι, για όσους δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο και θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, υπάρχουν ακόμη αδιάθετα 100 εισιτήρια τα οποία μετά τις 2.30μμ θα διατίθενται στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρει: «Με απόφαση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, γίνεται γνωστό ότι στον αγώνα Βόλεϊ για το Κύπελλο Ελλάδος Ο.Φ.Η.-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ισχύουν οι κάρτες ελευθέρας εισόδου στο γήπεδο για λόγους ασφαλείας. Υπάρχουν ακόμα 100 εισιτήρια με γενική είσοδο 5 ευρώ τα οποία μετά τις 14:30μμ θα διατίθενται στην είσοδο του γηπέδου».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook