Ηττα άνευ κόστους για το βόλει του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την ήττα στο τελευταίο του παιχνίδι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α2 βόλει, γνώρισε ο ΟΦΗ από την Παλλήνη στην Αθήνα με 3-0 σετ.

Με την ήττα αυτή ο ΟΦΗ τερμάτισε στην δεύτερη θέση στον όμιλο του (πρώτη η Παλλήνη), αλλά η ήττα δεν έχει κανένα ουσιαστικό κόσμος για τον ΟΦΗ, καθώς οι δυο ομάδες που προκρίθηκαν στα μπαράζ ανόδου στην Α1, δεν  «κουβαλούν» τα αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

«Ο αντίπαλος το ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και το πήρε. Εμείς έχουμε αυτήν την εποχή κάποια προβλήματα τραυματισμών, τα οποία και διαχειριζόμαστε ενόψει των μπαράζ ανόδου, όπου είναι το ενδιαφέρον μας. Δεν έχει σημασία η πρώτη ή δεύτερη θέση. Για μας το σημαντικό είναι ότι περάσαμε στα μπαράζ και εκεί θα δώσουμε την μάχη για την άνοδο’ ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr ο προπονητής της ομάδας βόλει του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης.

Τα πρώτα μπαράζ, για τους 8 που πέρασαν από τους 4 ομίλους θα διεξαχθούν 21-23 Απριλίου σε έδρα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Ενώ θα ακολουθήσουν και νέα μπαράζ για τις 4 ομάδες που θα ξεχωρίσουν, από τα οποία οι δυο πρώτες θα πάρουν το εισιτήριο για την Α1 βόλει.

Τα σετ: 25-18,25-17,25-19

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook