Δημητριάδης: «Με μια καλή εμφάνιση μπορούμε να κερδίσουμε στην Ολυμπία»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ πήρε τη «ρεβάνς» του Πανερυθραϊκού στο ΒΑΚ (3-0) και σε συνδυασμό με την ήττα της Παλλήνης στη Ριζούπολη σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και ο ακραίος της ομάδας Θωμάς Δημητριάδης εξήγησε στο Gentikoule πως το έργο της δεν είναι διόλου εύκολο, όμως «με μια καλή εμφάνιση» ο ΟΦΗ  μπορεί στο… φώτο φίνις να πετύχει τους στόχους του.

Ο ΟΦΗ πήρε τη «ρεβάνς» του Πανερυθραϊκού στο ΒΑΚ (3-0) και σε συνδυασμό με την ήττα της Παλλήνης στη Ριζούπολη σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Έτσι όλα πια εξαρτώνται πια από τα χέρια των παικτών του Δημήτρη Ζλατιλίδη, καθώς αν καταφέρουν να πάρουν το «τρίποντο» στην Ολυμπία κόντρα στην τοπική ομάδα, κερδίζουν συνάμα και το «εισιτήριο» για τα μπαράζ ανόδου.

Με τι νίκη απέναντι στον Πανερυθραϊκό και το «τρίποντο» του Απόλλωνα κόντρα στην Παλλήνη είστε πια ένα βήμα πριν από τα μπαράζ ανόδου;

«Ήταν σημαντικό ματς εμάς αυτό κόντρα στην Ερυθραία, που εν τέλει καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Παίξαμε ωραίο βόλλευ, χωρίς πολλά λάθη και γ αυτό και κερδίσαμε χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση Έτσι σε συνδυασμό με την ήττα της Παλλήνης στη Ριζούπολη, αλλά και την νίκη που θα προσπαθήσουμε να πάρουμε στην Ολυμπία την επόμενη αγωνιστική, θα μας φέρει στην 2η θέση δηλαδή στα μπαράζ ανόδου».

Το πρωτάθλημα για τον ΟΦΗ «κλείνει» με μια πολύ δύσκολη έξοδο στην Ολυμπία, πόσο εφικτό είναι για εσάς να πάρετε εκεί καθαρό αποτέλεσμα και συνάμα το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου;

«Το τελευταίο ματς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κόντρα στην Ολυμπιά είναι όντως δύσκολο. Εξάλλου στον πρώτο γύρο χάσαμε από αυτή την ομάδα μέσα στην έδρα μας. Θεωρώ όμως ότι με μια καλή μας εμφάνιση εννοείτε πως μπορούμε να του κερδίσουμε».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook