Ιστορικό ματς για τον ΟΦΗ στην Πάτρα!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει την Ολυμπιάδα (14.30) με στόχο νίκη με 3-0 σετ για να μπει στα πλέι – οφ ανόδου για την Volley League.

Φυσικά το έργο τους τη τελευταία αγωνιστική δεν είναι διόλου εύκολο, μιας και η συγκεκριμένη ομάδα έχει αποδείξει κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν ότι δύσκολα περάσει κανείς από το «κάστρο» της (με τους Πανιώνιο και ΑΟΠ Παλλήνη να είναι οι μοναδική που πανηγύρισαν στο κλειστό της Ολυμπιάδας την 5η και 6η αγωνιστική αντίστοιχα).

Όσον αφορά το συγκεκριμένο αντίπαλο, ο οποίος την 9η αγωνιστική είχε πανηγυρίσει το «τρίποντο» στο ΒΑΚ με 3-1, στηρίζεται στην εκρηκτικότητα των νεαρών παικτών του και κύριος στον ακραίο Αλέξανδρο Ράπτη, ο οποίος σύμφωνα με γνώστες του αθλήματος είναι ένας από τους παίκτες που θα απασχολήσει θετικά τα επόμενα χρόνια στο ελληνικό βόλεϊ.

Από την άλλη η ομάδα του Δημήτρη Ζλατιλίδη, έχοντας αφήσει πίσω της τα προβλήματα τραυματισμών ταξιδεύει στην Πάτρα, με στόχο να υπερβάλει εαυτό ώστε να φτάσει στο καθαρό αποτέλεσμα που θα την οδηγήσει στα μπαράζ ανόδου.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:
Καλαμάτα 80-ΑΣ Κέρκης (Παραλίας, 14:30)
Πανερυθραϊκός-ΑΣΠ Απόλλων 3-0 (25-0, 25-0, 25-0)
ΑΕΠ Ολυμπιάς-ΟΦΗ (Ολυμπιάδας, 14:30)
ΑΟΠ Παλλήνη-ΣΦΠ Χανιά 3-0 (25-0, 25-0, 25-0)
Πανιώνιος-ΓΣ Απόλλων (Ν. Σμύρνης, 14:30)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook