“Ο κόσμος του ΟΦΗ να γεμίσει το κλειστό με τη Ρόδο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ομάδα βόλει του ΟΦΗ με 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και 12-0 στα σετ, έχει κάνει δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α2, δείχνοντας ότι έχει τη δυνατότητα να υπηρετήσει το στόχο της ανόδου στην Α1 βόλει που έχει θέσει φέτος.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης και στυλοβάτης του τμήματος βόλεϊ του ΟΦΗ, μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομάδας ofierasitechnis.gr, δηλώνει ικανοποιημένος για το ξεκίνημα της ομάδας και καλεί τον κόσμο του ΟΦΗ να γεμίσει το κλειστό του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, σε δυο εβδομάδες, στο παιχνίδι με τη Ρόδο που δείχνει ένας υπολογίσιμος αντίπαλος (προηγείται το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ στην Ερυθραία το προσεχές Σάββατο).

Όπως τονίζει ο Γιάννης Δανδάλης «έχουμε βάλει από την αρχή του χρόνου υψηλούς στόχους και νομίζω ότι σιγά-σιγά θα βρίσκουμε ρυθμό και θα παίζουμε και καλύτερο βόλει. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ακόμα και σε μια μέρα που δεν πάμε τόσο καλά, δεν πιάνουμε υψηλό στάνταρ απόδοσης, βρίσκουμε τον τρόπο και κερδίζουμε. Οσο η ομάδα είναι ανταγωνιστική και κερδίζει, ο κόσμος θα αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια. Είναι σημαντικό σε δυο εβδομάδες που έχουμε το ντέρμπι με τη Ρόδο, ο κόσμος να γεμίζει το γήπεδο και να βοηθήσει αυτά τα παιδιά, στην προσπάθεια που κάνουν».

Ο ΟΦΗ στο τελευταίο παιχνίδι με το Αίγιο (3-0 σετ) έπαιξε υψηλού επιπέδου βόλεϊ και έκανε σε ένα ακόμη παιχνίδι επίδειξη ισχύος.

Όπως λέει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ «όλοι απολαύσαμε ένα καλό θέαμα. Η ομάδα έχει λύσεις από τον πάγκο. Είδαμε η ομάδα χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες από τον πάγκο και ο επίπεδο της ομάδας, έμεινε το ίδιο. Έχουμε περιφρουρήσει την ομάδα, ώστε να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα».