Ασταμάτητο το βόλει του ΟΦΗ, έκανε το 5Χ5 με 15-0 σετ!!!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ομάδα βόλει του ΟΦΗ πέρασε με 0-3 σετ και από την Ερυθραία και έκανε το 5Χ5 στην Α2 με 15-0 σετ!

H ομάδα του Δημήτρη Ζλατιλίδη, μετέτρεψε σε απλή διαδικασία το παιχνίδι, απέναντι σε ένα υπολογίσιμο αντίπαλο, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να κοντράρει τον ΟΦΗ, ο οποίος ήταν ανώτερος και σοβαρός και στα τρία σετ, τα οποία πήρε με ευκολία (14-25, 15-25, 18-25).

Πλέον, ο ΟΦΗ βλέπει με καλή ψυχολογία το ντέρμπι με τη Ρόδο, που θα γίνει το Σάββατο (8/12, 8μμ) με τη Ρόδο στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Οι Ροδίτες εμφανίζονται ως ο βασικός αντίπαλος του ΟΦΗ για την άνοδο και για το λόγο αυτό, στο κλειστό το Σάββατο, δεν πρέπει να πέφτει ούτε καρφίτσα!

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης, ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.grγια τη νέα νίκη του ΟΦΗ και το παιχνίδι με τη Ρόδο:

«Κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι μέχρι σήμερα. Ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να κρύβει δυσκολίες, εμείς το κάναμε εύκολο. Τώρα έχουμε το παιχνίδι με τη Ρόδο και από τώρα κάνω έκκληση στον κόσμο της ομάδας, να έρθει στο γήπεδο και να βοηθήσει την προσπάθεια των παιδιών».

Ο ΟΦΗ έκανε ένα ακόμη βήμα για την άνοδο του στην Α1 και συνεχίζει…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook