Κάλεσμα από τους Σκαρλατίδη – Αντιφάκο για το ντέρμπι με την Ρόδο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δυο παίκτες της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, ο Γιάννης Σκαρλατίδης (πασαδόρος) και ο Αργύρης Αντιφάκος (κεντρικός), μίλησαν στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitechnis.gr για την αναμέτρηση.

O Γιάννης Σκαρλατίδης, ανέφερε για το παιχνίδι με τη Ρόδο, ότι «είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Δουλεύουμε από την αρχή της χρονιάς και έχουμε δουλέψει καλά και αυτή την εβδομάδα. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. όλα τα παιδιά. Είμαστε όλοι έτοιμοι. Θα δώσουμε το καλύτερο δυνατό μέσα στην έδρα μας, για να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Στο τέλος είναι τα πιο κρίσιμα παιχνίδια. Θέλουμε να είμαστε μέχρι τότε, όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, ξεχωριστά. Η Ρόδος είναι καλή ομάδα και είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το ματς. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει στην προσπάθεια που κάνουμε. Θα μας δώσει ενέργεια και ρυθμό».

Ο Αργύρης Αντιφάκος (κεντρικός) με τη σειρά του, ανέφερε ότι «είναι σημαντικό παιχνίδι. Αγωνίζονται οι δυο καλύτερες ομάδες του ομίλου. Για μας είναι ακόμη ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Η νίκη θα μας δώσει προβάδισμα για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Ο αντίπαλος είναι μια έμπειρη ομάδα.

Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο του ΟΦΗ, να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη νίκη».