Σε διοργανώσεις επιλέκτων αθλητών, ταλεντάκια απο την ακαδημία βόλει του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τρεις αθλητές του από την ακαδημία βόλει του ΟΦΗ, συμμετέχουν αυτές τις μέρες σε διοργανώσεις επιλέκτων αθλητών από την Κρήτη, γεγονός που δείχνει την καλή δουλειά που γίνεται τελευταία στα τμήματα υποδομής του βόλει του ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα, δυο ταλαντούχοι αθλητές από την ακαδημία βόλει του ΟΦΗ, συμμετάσχουν στα εορταστικά τουρνουά, με επίλεκτους αθλητές της Κρήτης.
Πρόκειται για τον Μηνά Μαρκόπουλο (γενν. 2004, ακραίος) και τον Χάρη Καλλιγιαννάκη (γενν. 2003, πασαδόρος) οι οποίοι θα συμμετάσχουν στα εορταστικά τουρνουά που διοργανώνουν η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης σε συνεργασία με τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Κρήτης Νικήτα Νικητάκη.

Το 1ο τουρνουά διεξήχθη την Πέμπτη 27/12/2018 στο Κλειστό του Λίντο.

Το 2ο τουρνουά θα διεξαχθεί την Τετάρτη 02/01/2019 στο Κλ. Ρεθύμνου απο τις 10:00-14:00

Ακόμη, η αθλήτρια του ΟΦΗ Ιωάννα Κοτζεδάκη (γενν. 2005, ακραία), κλήθηκε από τον προπονητή της Εθνικής Παγκορασίδων κ. Κώστα Γκούντα, προκειμένου να συμμετέχει στην συγκεντρωτική προπόνηση προεθνικής Κορασίδων και Παγκορασίδων, που θα γίνει Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11.30 στο Κλειστό Λίντο Ηρακλείου. Την προπόνηση θα πραγματοποιήσει ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Μανόλης Μανωλάκης.

 

Στις φωτογραφίες ο Μηνάς Μαρκόπουλος (πάνω) και ο Χάρης Καλλιγιαννάκης (κάτω).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook