Μια υπέροχη βραδιά για τις ακαδημίες βόλεϊ του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

«Η χαρά μου είναι να βλέπω μικρά παιδιά στον αθλητισμό και αυτό το σκοπό υπηρετώ, όλα αυτά τα χρόνια στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ». Με τα λόγια αυτά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, έκοψε την πίτα της ακαδημίας βόλει του ΟΦΗ και έδωσε συγχαρητήρια στους προπονητές, τους αθλητές, αλλά και τους γονείς για την δημιουργική συνεργασία που έχουν και η οποία έχει φέρει σημαντικά αποτελέσματα.

Στην όμορφη οικογενειακή εκδήλωση που έγινε στο κέντρο «Απέραντο Γαλάζιο» στη Ροδιά, ο Γιάννης Δανδάλης, έζησε τόσο ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη, αλλά και ως άνθρωπος του βόλει, την αγάπη των νεαρών αθλητών για αυτά που έχει προσφέρει στον ΟΦΗ.

Οι αθλητές τον …περικύκλωσαν και του ζήτησαν μια φωτογραφία μαζί του, σε μια ενέργεια υψηλού ήθους! Ενώ λίγο αργότερα, όλοι μαζί έκοψαν την πίτα και τραγούδησαν το «ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει!» που δείχνει την αγάπη των μικρών παιδιών, για τον ΟΦΗ συνολικά!

«Εύχομαι υγεία σε όλους σας. Είναι σημαντική αυτή η δυναμική, που υπάρχει στις ακαδημίες βόλει του ΟΦΗ» πρόσθεσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. «Ευχαριστώ και τους γονείς και τους θέλουμε ενεργούς στην προσπάθεια πουν κάνουμε. Εύχομαι του χρόνου να κόψουμε την πίτα με το ανδρικό βόλει στην Α1» ανέφερε ο Γιάννης Δανδάλης, μέσα σε χειροκροτήματα.

Ο επικεφαλής της ακαδημίας βόλει του ΟΦΗ, Μανόλης Πρασανάκης, ευχαρίστησε τον Γιάννη Δανδάλη για την προσφορά του στο σύλλογο και ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία σε όλους τους αθλητές των τμημάτων υποδομής του βόλει.

Η βραδιά κύλησε όμορφα με τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΟΦΗ να δίνουν ρεσιτάλ και στον… χορό!