Ζλατιλίδης: “Σωστή διαχείριση για την άνοδο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ μπαίνει στην τελική του ευθεία και ο τεχνικός του ΟΦΗ επανέλαβε την πίστη του για την κατάκτηση της ανόδου στην Volley League.

«Εμείς έχουμε θωρακίσει την ομάδα μας, με στόχο την άνοδο στην Α1, με οποιοδήποτε σύστημα. Είναι εφικτό, θέλει καλή διαχείριση από όλους μας, για να μπορέσουμε να αντέξουμε μέχρι το τέλος. Εχουμε τις δυνατότητες να το κάνουμε» λέει αρχικά ο Δημήτρης Ζλατιλίδης στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, επισημαίνει ότι «είναι άδικο για μας, το σύστημα, αλλά έτσι είναι. Να σημειωθεί ότι ο Βόρειος όμιλος στην ίδια κατηγορία, έχει άλλο σύστημα διεξαγωγής. Ένας όμιλος 13 ομάδων, στον οποίο ο πρώτος ανεβαίνει κατηγορία. Αν ήταν και σε μας έτσι θα είχαμε εξασφαλίσει το στόχο. Το ζητούμενο είναι να μην απογοητευτούν κάποιοι επενδυτές, που λείπουν από το βόλει, γιατί πλέον είναι λίγοι οι επιχειρηματίες που επενδύουν στο άθλημα».

Ωστόσο, όπως λέει ο προπονητής του ΟΦΗ «παίζουμε με τη Ρόδο και τον Πανιώνιο, ομάδες που θα τις βρούμε σε 3-4 εβδομάδες μπροστά μας, στη δεύτερη φάση, που ξεκινάνε τα πλέι-οφ. Οπότε θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να πάμε να παίξουμε τα παιχνίδια αυτά, γιατί είναι ουσιαστικά για μας παιχνίδια προετοιμασίας, που θα μας βάλουν στα βαθιά που είναι η επόμενη φάση».

Ειδικότερα για το παιχνίδι με τη Ρόδο, επισημαίνει ότι «συνεχίζει να είναι δυνατή ομάδα. Δεν σημαίνει ότι επειδή έφυγε ένας παίκτης, έχει διαλύσει».

Ενώ για την εύκολη νίκη του ΟΦΗ στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πανερυθραικό (3-0), όπου ο ΟΦΗ πιστοποίησε την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται, επισημαίνει ότι «στα πρώτα δυο σετ ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, πιάσαμε μπλοκ και βγάλαμε άμυνες. Ηταν εύκολο για μας. Στο τρίτο σετ δυσκολευτήκαμε λίγο, αλλά στο κρίσιμο σημείο κάναμε αυτό που έπρεπε για να πάρουμε και αυτό το σετ».