Δανδάλης: “Με τον κόσμο για την άνοδο”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Σαββατοκύριακο 2-3 Μαρτίου θα ξεκινήσουν τα μπαράζ για την άνοδο του ΟΦΗ στην Α1, όπως έγινε γνωστό στην κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΟΠΕ στην Αθήνα.

Στα μπαράζ, θα συμμετάσχουν οι 4 πρώτες ομάδες από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α2, που είναι οι ΟΦΗ, Ρόδος, Πανιώνιος, Πανερυθραικός.

Οι ομάδες θα δώσουν από 6 αγώνες η κάθε μια και ξεκινούν με βαθμολογία 4-3-2-1, με τον ΟΦΗ στην πρώτη θέση.

Ο ΟΦΗ ξεκινάει τα παιχνίδια του, με τον Πανερυθραικό, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Οι δυο πρώτες ομάδες από τον όμιλο του ΟΦΗ, θα διασταυρωθούν με τις άλλες δυο πρώτες ομάδες από τον δεύτερο όμιλο του Νότου και μια ομάδα θα ανέβει στην Α1 βόλει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΟΦΗ, μετά την κλήρωση:

1η αγωνιστική:

ΟΦΗ-Πανερυθραικός

2η αγωνιστική:

Ροδίων Αθλησις-ΟΦΗ

3η αγωνιστική:

ΟΦΗ-Πανιώνιος

4h αγωνιστική:

Πανερυθραικός-ΟΦΗ

5η αγωνιστική:

ΟΦΗ-Ροδίων Αθλησις

6η αγωνιστική:

Πανιώνιος-ΟΦΗ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΟΦΗ 4

2. Ρόδος 3

3. Πανιώνιος 2

4. Πανερυθραικός 1

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης και επικεφαλής του τμήματος βόλει του ΟΦΗ, παρέστη στην διαδικασία της κλήρωσης και αναφερόμενος σε αυτήν δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitechnis.gr «είναι καλό ότι ξεκινάμε εντός έδρας. Μπαίνουμε στην κρίσιμη φάση των αγώνων, μετά από μια πολύ καλή πορεία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όπου τερματίσαμε στην πρώτη θέση. Για μας ο στόχος είναι η άνοδος στην Α1 και θεωρώ ότι σαν ομάδα έχουμε όλες τις προυποθέσεις για να τα καταφέρουμε. Ερχονται σημαντικά παιχνίδια στην έδρα μας και θέλω να καλέσω τον κόσμο του ΟΦΗ, να είναι δίπλα μας, σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια, ώστε να ανεβάσουμε την ομάδα βόλει του ΟΦΗ στην Α1, για πρώτη φορά στην ιστορία μας».