Ζλατιλίδης: “Τελικοί τα παιχνίδια με Πανιώνιο, Ρόδο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

«Είναι τελικοί για μας αυτά τα δυο παιχνίδια» τονίζει ο προπονητής της ομάδας βόλει του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης.

Και συνεχίζει: “όπως έχω ξαναπεί, από τη στιγμή που βγαίνει ένας μόνο, πρέπει να τους κερδίσουμε όλους, για να είμαστε πρώτοι. Μια και μόνο θέση δίνει το εισιτήριο για την Α1 και αυτή κυνηγάμε και θα δώσουμε τα πάντα».

Στον ΟΦΗ βλέπουν τα παιχνίδια ένα προς ένα. Όπως λέει ο προπονητής «πρώτα βλέπουμε το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, που είναι μια πολύ καλή ομάδα. Μετά θα ασχοληθούμε με αυτό της Ρόδου, στο γήπεδο μας. Κερδίζοντας τον Πανιώνιο, εξασφαλίζουμε την είσοδο μας στο φάιναλ-φορ και μετά θα κυνηγήσουμε στο παιχνίδι με τη Ρόδο και την πρωτιά», τονίζει.

Ο ΟΦΗ προέρχεται από τη νίκη κόντρα στον Πανερυθραικό (3-0) και όπως λέει ο Δημήτρης Ζλατιλίδης «κάναμε μια εμφάνιση αρκετή για να κερδίσουμε την ομάδα της Ερυθραίας. Δεν μπορώ να πω ότι κάναμε κάποια σούπερ εμφάνιση. Εμείς μετά το σοκ στη Ρόδο και την ήττα, σε ένα παιχνίδι που δεν είχαμε καλό πρόσωπο, προσπαθούμε να ανασυνταχθούμε και να δούμε τα δυο προσεχή παιχνίδια και τον Πανιώνιο και τη Ρόδο, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook