Ανακοίνωση – κάλεσμα για τον “τελικό” κόντρα στην Ρόδο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O Eρασιτέχνης ΟΦΗ με ανακοίνωση του καλεί τον κόσμο να δώσει βροντερό παρόν στον “τελικό” κόντρα στην Ρόδο που θα κρίνει και την πρώτη θέση στα πλέι – οφ.

Οι Ροδίτες είναι στο +1 από τον ΟΦΗ στην βαθμολογία (τον είχαν κερδίσει με 3-1 στο σμαραγδένιο νησί) και ο ΟΦΗ θέλει τη νίκη για να τερματίσει στην πρώτη θέση και να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία, στα μπαράζ, για να κυνηγήσει το… όνειρο της Α1.

Στον ΟΦΗ απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, στο σπουδαίο παιχνίδι του Σαββάτου (30/3, 4μμ) και να δώσει την ώθηση που χρειάζονται οι παίκτες του ΟΦΗ, λίγο πριν το φάιναλ-φορ.

Στην ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ αναφέρει:

«Το Σάββατο (30/3, 4μμ), γεμίζουμε το κλειστό γυμναστήριο του ΟΦΗ, για να σπρώξουμε την ομάδα βόλει σε μια μεγάλη νίκη, που θα την φέρει, πιο κοντά στο όνειρο της Α1!

Το πρώτο βήμα, με την πρόκριση στο φάιναλ-φορ έχει ήδη γίνει, απομένουν τα επόμενα, που θα φέρουν τον ΟΦΗ μας, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στα σαλόνια του Ελληνικού βόλεϊ.

Καλούμε όλο τον κόσμο του ΟΦΗ, να έρθει το Σάββατο, στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα μας, για την κατάκτηση μιας ακόμη σημαντικής νίκης, που θα έχει βαθμολογικό, αλλά και ψυχολογικό χαρακτήρα, για τα μεγάλα παιχνίδια που ακολουθούν, στο φάιναλ-φορ.

Ελάτε να ζήσουμε όλοι μαζί, μια ακόμη μεγάλη στιγμή, από τις πολλές, που μας έχει χαρίσει φέτος αυτή η ομάδα.

Τα παιδιά του βόλεϊ το αξίζουν!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook