Οι παίκτες του ΟΦΗ καλούν τον κόσμο στο γήπεδο για το ντέρμπι ανόδου!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο κεντρικός του ΟΦΗ Αργύρης Αντιφάκος και ο λίμπερο της ομάδας, Βασίλης Καρασσαβίδης με δηλώσεις τους στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη καλούν τον κόσμο να δώσει βροντερό παρόν στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στην Ρόδο.

Η ομάδα βόλει του ΟΦΗ θέλει τη νίκη, ώστε να περάσει ως πρώτη στο φάιναλ-φορ ανόδου, για μια θέση στην Α1, που θα γίνει στα μέσα του Απριλίου, πιθανότατα στην Αθήνα, ώστε να ολοκληρώσει πανηγυρικά τη σπουδαία, χρονιά που έχει κάνει φέτος, με στόχο την άνοδο του ΟΦΗ για πρώτη φορά στην ιστορία του στα “σαλόνια” του Ελληνικού βόλει.

Όπου κι αν είσαι, είναι & το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Οπως επισημαίνει ο Αργύρης Αντιφάκος (κεντρικός) στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitechnis.gr “με τη Ρόδο, είναι το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας και για αυτό περιμένουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας βοηθήσει. Μια πιθανή νίκη μας δίνει πλεονέκτημα για τα μπαράζ που θα ακολουθήσουν. Θα έχουμε ένα πιο βατό αντίπαλο, πριν τον τελικό. Όλα τα παιχνίδια μεταξύ μας με τη Ρόδο, ήταν δυνατά. Όπως θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει το πρώτο παιχνίδι εδώ, έτσι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι στη Ρόδο. Πιστεύω ότι θα παίξουμε και τελικό μεταξύ μας. Όλοι μας περιμένουμε αυτό το παιχνίδι και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Θα τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος, για να ανεβάσουμε την ομάδα, στην Α1”.

O Βασίλης Καρασαββίδης (λίμπερο), επισημαίνει με τη σειρά του, ότι “με τη Ρόδο, έχουμε παίξει τρείς φορές, έχουμε χάσει τις δυο, έχουμε κερδίσει τη μία. Παίζουμε τώρα ένα ακόμη παιχνίδι στο γήπεδο μας και οι δυο έχουμε περάσει στο φάιναλ φορ, και αυτό θα είναι ένα παιχνίδι κυρίως ψυχολογικού χαρακτήρα κυρίως. Καλούμαστε και πρέπει να τους κερδίσουμε. Η νίκη θα μας βοηθήσει να έχουμε ένα αβαντάζ για τη συνέχεια. Έτσι και αλλιώς θα βρεθούμε αντιμέτωποι ξανά και στο φάιναλ φορ και εκεί θα κριθεί η άνοδος. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Είναι το τελευταίο παιχνίδι στο γήπεδο μας. Καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει και να γεμίσει το γήπεδο. Τους θέλουμε κοντά στην προσπάθεια μας για τη νίκη. Έχουμε περάσει στο φάιναλ-φορ, η ομάδα είναι υγιής. Θέλουμε να πάμε στα μπαράζ, ως πρώτοι. Εχουμε δουλέψει πολύ φέτος και εύχομαι να τα καταφέρουμε”.