Ζλατιλίδης: “Στο Final Four κερδίζουν η καρδιά και η ψυχή”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δύο βήματα απέμειναν για την ιστορική άνοδο του ΟΦΗ στην Volley League με το Final Four που διεξάγεται στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο να τα κρίνει όλα.

Ο Δημήτρης Ζλατιλίδης μίλησε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr και ήδη έχει γίνει το απαραίτητο scouting με την βοήθεια του στατιστικολόγου του ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Κουντουρίδη, ο οποίος συνεργάζεται με τον ΟΦΗ.

Όπως λέει «με τη βοήθεια του Παναγιώτη, που είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη στο είδος του, έχουμε εικόνα για όλες τις ομάδες. Είναι οι 4 καλύτερες ομάδες, αυτές που έχουν περάσει στο Φάιναλ Φορ. Έχω την αίσθηση ότι ο δικός μας όμιλος, ήταν πιο ισχυρός, όμως σε τέτοια παιχνίδια, όλες οι ομάδες ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. Εμείς προετοιμαζόμαστε για τον ημιτελικό με τη Δραπετσώνα, να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να περάσουμε στον τελικό και μετά θα δούμε το επόμενο παιχνίδι».

Όπως επισημαίνει ο Δημήτρης Ζλατιλίδης «είμαστε σε καλή κατάσταση και πλέον έχουνε ρίξει το βάρος στην ψυχολογική μας προετοιμασία για το Φάιναλ Φορ. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν κερδίζουν πάντα οι τεχνικές, αλλά και οι ψυχές. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι στην ψυχή και την καρδιά και να πάρουμε την άνοδο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook