Ζλατιλίδης: “Είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το ιστορικό Final Four και την πολυπόθητη άνοδο στην Volley League.

Stoiximan.gr, το παιχνίδι σου καλύτερο ΕΔΩ

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ζλατιλίδης στον Athletic Radio 104,2

Για το αν η φετινή ευκαιρία είναι η τελευταία για την πολυπόθητη άνοδο: “Φέτος γίνεται πιο μεθοδική δουλειά. Είναι ένας κύκλος που ξεκίνησε τα τελευταία 4 χρόνια. Φέτος δημιουργήσαμε μια ομάδα με μεγαλύτερη βάθος και είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ”.

Για το σύστημα διεξαγωγής του φετινού πρωταθλήματος: “Βγήκαμε πρώτοι δύο φορές, γνωρίζουμε ότι τα νοκ άουτ είναι παιχνίδια – παγίδα. Προσπαθούμε να θωρακιστούμε αγωνιστικά και ψυχολογικά και να ανταμειφθούμε για τους κόπους οκτώ μηνών”.

Για το τι περιμένει να συναντήσει ο ΟΦΗ στο Final Four: “Εμείς προετοιμαζόμαστε για δύο μάχες, με όποιον αντίπαλο και αν είναι. Γνωρίζουμε και πάμε να δώσουμε τις δικές μας μάχες”.

Για το τι θα παίξει τον πιο σημαντικό ρόλο: “Εκτός από το κομμάτι της τακτικής, παίζει σημαντικό ρόλο και η προσωπικότητα. Εμείς έχουμε αθλητές με προσωπικότητα και εμπειρία που έχουν αγωνιστεί σε τελικούς της Volley League”.

Για τον Γιάννη Δανδάλη: “Γνωρίζω τον Γιάννη 7 χρόνια και εκείνος τρέχει το βόλει για 17-18 χρόνια. Θα αποτελεί μια δικαίωση για εκείνον και εμείς οφείλουμε να τον δικαιώσουμε”.

Για τους αντιπάλους του ΟΦΗ στο Final Four: “Η Δραπετσώνα είναι μια συγκροτημένη ομάδα που θέλει προσοχή. Τόσο η Σάμος, όσο και η Ρόδος είναι καλές ομάδες, διαθέτουν αθλητές επιπέδου”.

Για το μήνυμα του προς τον κόσμο: “Θέλω να πω στον κόσμο ότι είναι ένα ιστορικό τουρνουά για τον ΟΦΗ. Ουσιαστικά παίρνοντας το εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία, τον κάνουμε μεγάλο και στο βόλει όπως είναι και στο ποδόσφαιρο. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου, όταν έπαιζα στον ΟΦΗ έπαιρνα άλλον αέρα με τον κόσμο στο πλευρό μας”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook