ΟΜΑΔΑΡΑ ο ΟΦΗ – πανέτοιμος για την ιστορική άνοδο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι παίκτες του Δημήτρη Ζλατιλίδη “σκούπισαν” την Δραπετσώνα στον ημιτελικό με 3-0 σετ και ετοιμάζονται για την μητέρα των μαχών στον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Ο ΟΦΗ πήγε στο Final Four της Ερυθραίας με τον τίτλο του φαβορί για την άνοδο στην Volley League και φρόντισε να τον επιβεβαιώσει από τον ημιτελικό κόντρα στην Δραπετσώνα.

Πλέον περιμένει στον τελικό της Κυριακής (18.00) έναν εκ των Σάμου ή Ρόδου όπου θα διεκδικήσει την ιστορική άνοδο για την Volley League.

Οι παίκτες του ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του ημιτελικού κερδίζοντας εύκολα το πρώτο σετ με 25-18 και ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί ακόμα και με οκτώ πόντους.

Το δεύτερο σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι και επί της ουσίας το μοναδικό που “ζόρισε” τους παίκτες του Ζλατιλίδη. Το παιχνίδι πήγαινε πόντο – πόντο και η Δραπετσώνα είχε συνεχώς το προβάδισμα. Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν 19-17 όμως ο ΟΦΗ έτρεξε ένα σερί 6-1, πήρε το προβάδισμα με 23-20 με το σετ να τελειώνει υπέρ του με 25-23.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ ο ΟΦΗ πήρε το προβάδισμα από το ξεκίνημα του και δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από την Δραπετσώνα. Όσο περνούσε η ώρα, η διαφορά μεγάλωνε για να έρθει το τελικό 25-17.

Τα σετ: 25-18, 25-23, 25-17

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook