Δεν χάνουν χρόνο στον ΟΦΗ – ξεκινάει άμεσα ο σχεδιασμός για την Volley League

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο Ηράκλειο, με την κούπα, του πρωταθλητή της Α2 και της ανόδου στην Α1 (Volley League) βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (16/4) η ομάδα βόλει του ΟΦΗ.

Η ιστορική άνοδος επετεύχθη και μια νέα μέρα, έχει ξημερώσει για το τμήμα βόλει του ΟΦΗ, αλλά και το βόλει της Κρήτης, γενικότερα, καθώς ο ΟΦΗ, θα είναι τη νέα χρονιά, ο μοναδικός εκπρόσωπος του νησιού στην μεγάλη κατηγορία.

– Stoiximan.gr, το παιχνίδι σου καλύτερο ΕΔΩ!

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ, δεν θέλουν να αφήσουν να πάει πάντως ούτε μια μέρα χαμένη και τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν οι ενέργειες για τον σχεδιασμό της ομάδας, ενόψει της νέας περιόδου, σε όλα τα επίπεδα.

Τόσο στον αγωνιστικό σχεδιασμό, όσο και στο γηπεδικό, καθώς θα πρέπει να γίνουν σημαντικές παρεμβάσεις στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΦΗ, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό κέντρο, για να φιλοξενηθούν τη νέα περίοδο αγώνες της μεγάλης κατηγορίας.

Πάνω σε αυτό υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο, πάνω στο οποίο θα βαδίσουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Η δήλωση του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη, πάνω σε αυτό, ήταν ενδεικτική, αμέσως μετά, την κατάκτηση της ανόδου.

Όπως είπε «υπάρχει ένα πλάνο από εμάς. Ο ΟΦΗ δεν θα είναι ένας απλός κομπάρσος στην Α1. Το επόμενο διάστημα, θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός, τόσο σε διοικητική όσο και σε αγωνιστική, στελέχωση του τμήματος. Στόχος μας είναι ο ΟΦΗ να μείνει για χρόνια στην Α1. Δεν θέλουμε να είμαστε ένα σωματείο το οποίο θα περάσει απλά για μια χρονιά από την κατηγορία».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του προπονητή, Δημήτρη Ζλατιλίδη, οι παίκτες της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, θα μείνουν για μια εβδομάδα, στο Ηράκλειο.

Το Σαββατοκύριακο, η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, θα παρακολουθήσει το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας βόλει που θα διεξαχθεί στην Ιεράπετρα (19-20 Απριλίου), όπου θα συμμετάσχουν ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής, ο Φοίνικας Σύρου, παίρνοντας μια γεύση από τους αντιπάλους τους τη νέα περίοδο, στην Volley League.

*Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για την άνοδο στην Α1 βόλει εξέφρασε με ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Βόλει. Παράλληλα, συνεχάρη και την Ελπίδα Αμπελοκήπων, που ανέβηκε απο τον όμιλο του Βορρά. Η ανακοίνωση αναφέρει: Ο πρόεδρος, Γιώργος Καραμπέτσος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. συγχαίρουν την Ελπίδα Αμπελοκήπων και τον ΟΦΗ για την άνοδο τους στη Volley League Ανδρών.