Συνεδρίαση στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ με την …κούπα του βόλει!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ιστορική άνοδος της ομάδας βόλει του ΟΦΗ στην Α1 κατηγορία και οι προοπτικές που ανοίγονται, αποτέλεσε το βασικό αντικείμενο συζήτησης, στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που έγινε την Πέμπτη (18/4) το βράδυ.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων των μελών του Δ.Σ. για την επιτυχία της ομάδας βόλει, την οποία χαρακτήρισαν«δικαίωση για τον πρόεδρο και όσα έχει προσφέρει εδώ και περίπου 20 χρόνια στον Ερασιτέχνη και στο βόλει του ΟΦΗ».

Ο Γιάννης Δανδάλης δεν έκρυψε τη συγκίνηση του και όπως ανέφερε «οι κόποι μας ανταμείφθηκαν. Χτίσαμε φέτος, μια πολύ καλή ομάδα και τα καταφέραμε. Τα τελευταία χρόνια έχουμε κάνει σημαντικά βήματα στην οργάνωση μας και αυτή η ιστορική επιτυχία δεν θα πάει χαμένη. Εχουμε μια εμπειρία, θα ενισχυθεί η ομάδα και θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, στη μεγάλη κατηγορία».

Στο μεταξύ, η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, συνεχίζει τα… επινίκια της, για την άνοδο. Την Πέμπτη (18/4) το βράδυ, ο γυμναστής της ομάδας Γιάννης Αντωνακάκης, δεξιώθηκε την ομάδα στο σπίτι του και όλοι μαζί θυμήθηκαν στιγμές της φετινής χρονιάς.

*Ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης, ευχαριστεί προσωπικά τους υπεύθυνους τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ Μανόλη Πρασανάκη και Μανόλη Παπαδάκη, για την συνεργασία, που είχαν όλη τη χρονιά.

Δείτε φωτογραφίες