“Ο κόσμος του ΟΦΗ να ξέρει ότι θα ζήσει φέτος μοναδικές στιγμές”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ομάδα βόλει του ΟΦΗ συνεχίζει δυναμικά την ενίσχυση της, Volley League, καθώς μετά τον 33χρονο (2μ06) Μαυροβούνιο ακραίο Milos Culafic, τον 33χρονο πολύπειρο πασαδόρο Dmitry Storozhilov, έβαλε ένα ακόμη πολύτιμο παίκτη στην μηχανή του.

Ο λόγος για τον 30χρονο Ηρακλειώτη διεθνή ακραίο Γιάννη Ρουμελιωτάκη, ο οποίος μετά από μια μεγάλη καριέρα σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Κηφισιά, συμφώνησε να ενισχύσει τον ΟΦΗ, στην προσπάθεια που θα κάνει στα «σαλόνια» του Ελληνικού βόλει.

Ο Ρουμελιωτάκης, συναντήθηκε την Τρίτη (18/6) με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη και τον προπονητή Δημήτρη Ζλατιλίδη και έβαλε την υπογραφή του, στο συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ, που είναι για ένα χρόνο.

Ο ύψους 1.88 ακραίος έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο με τον Ολυμπιακό, δύο Λιγκ Καπ με τον Ολυμπιακό και ένα Λιγκ Καπ με την ΑΕΚ, ενώ φέτος έκανε πολύ καλή χρονιά με την Κηφισιά.

Δανδάλης: “Θέλουμε και το Κρητικό στοιχείο”
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitechnis.gr για την μεταγραφή του Γιάννη Ρουμελιωτάκη, ότι «πήραμε ένα αθλητή που τον γνωρίζουμε και μας γνωρίζει. Θέλουμε να έχουμε και το κρητικό στοιχείο στην ομάδα που χτίζουμε και θα το έχουμε, με κάποιους αθλητές. Πήραμε ένα πολύ καλό παίκτη, που θα μας βοηθήσει στην προσπάθεια μας. Τον καλωσορίζω στον ΟΦΗ και του εύχομαι μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Ρουμελιωτάκης: “Να προσφέρω στην ομάδα του τόπου μου”
Ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης με τη σειρά του, ανέφερε ότι «θέλω να ευχαριστήσω, τον πρόεδρο, τον Γιάννη Δανδάλη και τον προπονητή Δημήτρη Ζλατιλίδη, για την εμπιστοσύνη σε μένα, ώστε να είμαι μέλος της ομάδας, στην πρώτη της χρονιά στην Volley League. To ήθελα και εγώ να γυρίσω και με την άνοδο του ΟΦΗ, από την πρώτη στιγμή, είχα ενδιαφέρον. Θέλω να στηρίξω την ομάδα του τόπου μου και να την βοηθήσω, στην προσπάθεια που θα κάνει. Ο ΟΦΗ είναι δύναμη, το ξέρουμε από το ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο και στο βόλει. Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, θα πρέπει να ξέρουν ότι θα ζήσουν μοναδικές στιγμές φέτος. Παιχνίδια με μεγάλες ομάδες. Το έχω ζήσει και είναι σημαντική, η δύναμη που μπορεί να σου δώσει ο κόσμος. Βλέπω με χαρά ότι οι φίλαθλοι του ΟΦΗ στηρίζουν όλα τα τμήματα και πιστεύω ότι το ίδιο θα γίνει και με το βόλει».

Για το γεγονός ότι η Κρήτη, αποκτά ξανά εκπρόσωπο στην Α1 βόλει, ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης, επισημαίνει ότι «η Κρήτη, θα έπρεπε εδώ και καιρό να έχει έχει ομάδα στην Volley League. Συγχαρητήρια στον κ. Δανδάλη, γιατί στηρίζει το άθλημα στο νησί. Με την άνοδο του ΟΦΗ στην Α1 βόλει, Θα ανέβει το επίπεδο του αθλητισμού, αλλά και του βόλει, στο νησί».

Για τις δυσκολίες που θα βρεί μπροστά του ο ΟΦΗ στην πρώτη του χρονιά στην Α1, ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης, τονίζει ότι «εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε να οργανωθούμε και να κάνουμε τη δουλειά μας. Δυσκολίες θα υπάρξουν, αλλά μπορούμε να το στηρίξουμε όλο αυτό. Η φιλοσοφία μου είναι εμείς να κάνουμε τη δουλειά μας και μάλιστα όσο πιο σκληρά γίνεται και το αποτέλεσμα να βγεί στους αγώνες. Για μένα μόνο η σκληρή δουλειά έχει σημασία και αυτό θα κάνουμε».