“Κλείσε θέση για τα μεγάλα παιχνίδια του ΟΦΗ στην Volley League”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με σύνθημα τη φράση “κλείσε θέση για τα μεγάλα παιχνίδια του ΟΦΗ στην Volley League”, οι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, ενόψει της ιστορικής της συμμετοχής στην Volley League, έχουν ξεκινήσει και το ενδιαφέρον που δείχνει ο κόσμος του ΟΦΗ, από τις πρώτες κι’ όλας μέρες, δείχνει ότι θα αγκαλιάσει την φετινή προσπάθεια της ομάδας.

Αρκετοί είναι εκείνοι που σπεύδουν να κλείσουν θέση για τα εντός έδρας παιχνίδια του ΟΦΗ, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Όπως έχει ανακοινωθεί τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, έχουν χωριστεί σε δυο κατηγορίες και κοστίζουν 100 και 200 ευρώ.

Στα 200 ευρώ είναι οι θέσεις στην μέση του γηπέδου. Ενώ στα 100 ευρώ, όλες οι υπόλοιπες.

Να σημειωθεί, ότι οι προεγγραφές γίνονται σε αυτή τη φάση, δίχως την καταβολή του αντίτιμου, του εισιτηρίου.

Με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο, γίνεται η κράτηση της θέσης και όταν θα είναι έτοιμη, η διαδικασία διάθεσης των καρτών των εισιτηρίων διαρκείας, τότε θα γίνεται και η πληρωμή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2810-311525 από Δευτέρα έως και Παρασκευή (11 π.μ.-2.30μμ) και να κάνουν την κράτηση τους, με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο τους.

Ακόμη, μπορούν να δηλώνουν την κράτηση τους στο e-mail: [email protected]

Αλλά και με εσωτερικό μήνυμα στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο Facebook(OΦΗ Ερασιτέχνης Official).

Σε όλες τις περιπτώσεις, είναι απαραίτητο το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο.

Στην ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ αναφέρει:

Κλείσε θέση για τα μεγάλα παιχνίδια του ΟΦΗ στην Volley League. ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ προεγγραφή για τα εισιτήρια διαρκείας, για την ιστορική πρώτη χρονιά του ΟΦΗ στα σαλόνια του Ελληνικού βόλει.

Tιμές: 100 ευρώ και 200 ευρώ.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2810 311-525 (Kάθε μέρα απο τις 11 πμ-2.30μμ).