Γκαράς: «Νοικοκυρεμένο σωματείο ο ΟΦΗ, γρήγορη παραμονή και βλέπουμε»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για την επιλογή του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ και να πάρει μεταγραφή στον ΟΦΗ, μίλησε αποκλειστικά στο metrosport.gr ο Δημήτρης Γκαράς.

Στον ΟΦΗ θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν ο Δημήτρης Γκαράς. Οι νεοφώτιστοι στην Volley League ανακοίνωσαν την απόκτηση του έμπειρου διεθνούς λίμπερο για τον επόμενο χρόνο.

Την τελευταία αγωνιστική περίοδο, αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε ΠΑΟΚ, Άρη, Ορεστιάδα, Αετό Σκύδρας, ΕΑΠ, Φοίνικα Σύρου, Λαμία και Παμβοχαϊκό.

Για τη μεταγραφή του στους Κρητικούς και τον επαναληπτικό της Εθνικής στο Βουκουρέστι, μίλησε αποκλειστικά στο metrosport.gr ο Δημήτρης Γκαράς.

Για την απόφαση να πάρεις μεταγραφή στον ΟΦΗ:

«Ήταν μια αρκετά δελεαστική η πρόταση του ΟΦΗ διότι κάνει μια αρκετά αξιόλογη προσπάθεια στον μεταγραφικό της σχεδιασμό, ώστε να είναι μια αρκετά ανταγωνιστική ομάδα στην παρθενική της εμφάνιση στηνVolleyLeague και πιστεύω αν καταφέρουμε να δέσουμε μεταξύ μας θα βγει ένα παρά πολύ καλό αποτέλεσμα, ώστε να ζήσουμε ωραία και μεγάλα πράγματα. Ο ΟΦΗ είναι ένα αρκετά νοικοκυρεμένο σωματείο και οφείλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου που μια επαρχιακή ομάδα καταφέρνει κάθε χρόνο να κάνει αξιόλογα μπατζετ και να προσελκύει αρκετούς και καλούς αθλητές».

Για τους στόχους της ομάδας:

«Να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα την παραμονή μας στα μεγάλα σαλόνια και μετά θα δούμε μέχρι πιο σκαλί μπορούμε να φτάσουμε».

Για το αν το Πρωτάθλημα κριθεί και πάλι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό:

«Αν το πάμε βάση μπάτζετ σίγουρα οι διεκδικητές και πάλι θα είναι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Αλλά πολλές φορές έχουμε δει ότι δεν παίζουν ρόλο τα μεγάλα μπάτζετ στο γήπεδο και ανατρέπονται καταστάσεις».

Για την ήττα της Ελλάδας από τη Ρουμανία και αν μπορεί να κάνει την υπέρβαση στο Βουκουρέστι:

«Θεωρώ πως μετά από ένα σημείο χάθηκε η αυτοσυγκέντρωση της ομάδας μας και γι΄αυτό ήρθε και η ήττα. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και πιστέυω ότι μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε στον επαναληπτικό στο Βουκουρέστι και να κατακτήσουμε την πρώτη θέση. Τα παιδιά είναι μαχητές και θα τα καταφέρουν». 

metrosport.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook