Ο ΟΦΗ απλώνει τα δίχτυα του σε όλη την Κρήτη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η άνοδος του ΟΦΗ στην Volley League είναι μια μεγάλη ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί για την διάδοση του αθλήματος στην Κρήτη, αλλά και την ενδυνάμωση του ΟΦΗ σε επίπεδο υποδομών, προκειμένου να φέρει κοντά στο άθλημα, όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά.

Αυτό ήταν το αντικείμενο συζήτησης, της συνάντησης που έγινε τις προηγούμενες μέρες και η οποία έγινε με πρωτοβουλία του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη και την παρουσία τόσο του προπονητή της ανδρικής ομάδας Δημήτρη Ζλατιλίδη, όσο και του επικεφαλής της ακαδημίας βόλει του ΟΦΗ Μανόλη Πρασανάκη.

Στην συνάντηση συμμετείχε ακόμη ο team manager της ανδρικής ομάδας Κυριάκος Μουτάφης.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr για την συνάντηση, ότι «ο ΟΦΗ είναι η μοναδική ομάδα από την Κρήτη, που εκπροσωπεί το βόλει στην μεγάλη κατηγορία και πρέπει να παίξει δυναμικό ρόλο στην ανάπτυξη του αθλήματος, στην περιοχή μας, με κύριο μέλημα, να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά κοντά στο άθλημα. Βασικός μου στόχος, είναι η ομάδα να μπορέσει πάντα να έχει το κρητικό στοιχείο και μάλιστα όσο πιο πολύ γίνεται μέσα της και αυτό θα κάνουμε και φέτος. Πρέπει να αναδείξουμε αθλητές για το μέλλον, να φέρουμε παιδιά κοντά στο βόλει και για αυτό κάλεσα τους προπονητές να συζητήσουμε ένα ενιαίο τρόπο δουλειάς πάνω σε αυτό. Θέλω να πάμε στα σχολεία της πόλης και να μιλήσουμε για τον ΟΦΗ και το βόλει, αλλά και να έχουμε αθλητές στο γήπεδο, στα παιχνίδια της ομάδας μας. Ετσι θα κάνουμε αθλητές, αλλά και φίλους του ΟΦΗ».

Να σημειωθεί ότι μετά τον Δεκαπενταύγουστο ο ΟΦΗ ετοιμάζει συγκεκριμένες δράσεις πάνω σε αυτό το θέμα, με άξονα την έναρξη της σχολικής περιόδου τον Σεπτέμβριο και άλλες ενέργειες που θα φέρουν τα παιδιά του Ηρακλείου και της Κρήτης, πιο κοντά στο άθλημα του βόλει.

Σε ότι αφορά στις ακαδημίες , στις οποίες έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, μια πολύ καλή δουλειά, οι προπονητές Δημήτρης Ζλατιλίδης και ο Μανόλης Πρασανάκης, θα σχεδιάσουν ένα ενιαίο τρόπο δουλειάς με στόχο την καλύτερη οργάνωση και τον σχεδιασμό των αγωνιστικών τμημάτων του ΟΦΗ, στις μικρές ηλικίες.