Τη Δευτέρα (26/8) η πρώτη συνάντηση στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στο βόλεϊ του ΟΦΗ μετράνε αντίστροφα για την έναρξη της νέας σεζόν, που θα βρει την ομάδα, στην Volley League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η έναρξη της προετοιμασίας, αλλά και η οργάνωση της ομάδας, για το ξεκίνημα της χρονιάς, αποτέλεσε το βασικό αντικείμενο συζήτησης, στη συνάντηση κορυφής μεταξύ του προέδρου της ομάδας Γιάννη Δανδάλη, του προπονητή Δημήτρη Ζλατιλίδη και του τιμ μάνατζερ Κυριάκου Μουτάφη, η οποία έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (22/8)

Την προσεχή Δευτέρα (26/8) έχει οριστεί η πρώτη συγκέντρωση γνωριμίας της ομάδας , η οποία και θα γίνει στο News Café Beach, χωρίς να γίνει προπόνηση όπως είναι φυσικό.

Στην συνάντηση αυτή, θα βρεθούν όλοι οι παίκτες που βρίσκονται σήμερα στο ρόστερ του ΟΦΗ, με εξαίρεση τον Τσούλαφιτς, ο οποίος λόγω υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα, αναμένεται αργότερα στο Ηράκλειο.

Οι πρώτοι παίκτες του ΟΦΗ, έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στο νησί, προκειμένου να τακτοποιηθούν στα σπίτια τους, αλλά και να ενταχθούν στο πρόγραμμα της ομάδας, το οποίο για τις πρώτες μέρες περιλαμβάνει ιατρικές, αιματολογικές, καρδιολογικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ από τα οποία θα περάσουν οι παίκτες του ΟΦΗ.

Μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα, θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι αφίξεις των Ελήνων και των ξένων παικτών που έχουν συμφωνήσει με τον ΟΦΗ.

Η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας, θα γίνει την Τετάρτη το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook