50% στα εισιτήρια διαρκείας για τα παιδιά για τα παιχνίδια του ΟΦΗ στο βόλεϊ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Έκπτωση 50% στο παιδικό εισιτήριο, θα έχουν οι γονείς που θέλουν να πάρουν τα παιδιά τους στο γήπεδο, για τους αγώνες του ΟΦΗ στην Volley League.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

Tα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ, τιμώνται 100 και 200 ευρώ, οπότε τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες της ομάδας μας, θα τιμώνται 50 και 100 ευρώ.

Κάθε γονέας έχει τη δυνατότητα να πάρει το παιδί του στο γήπεδο, δίπλα στην θέση που έχει επιλέξει σε κάθε σημείο του κλειστού γυμναστηρίου του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, έχουν χωριστεί σε δυο κατηγορίες και κοστίζουν 100 και 200 ευρώ. Στα 200 ευρώ είναι οι θέσεις στην μέση του γηπέδου. Ενώ στα 100 ευρώ, όλες οι υπόλοιπες.

Oι κρατήσεις γίνονται σε αυτή τη φάση, δίχως την καταβολή του αντίτιμου, του εισιτηρίου.

Γίνεται η κράτηση της θέσης και όταν θα είναι έτοιμη, η διαδικασία διάθεσης των καρτών των εισιτηρίων διαρκείας, τότε θα γίνεται και η πληρωμή.

Κάνε ΤΩΡΑ κράτηση για εισιτήριο διαρκείας στα παιχνίδια του ΟΦΗ στην Volley League, με τους παρακάτω τρόπους:

-Στην μπουτίκ της ομάδας κάτω από τη θύρα 1 του γηπέδου Θεόδωρος Βαρδινογιάννης (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2810-250092, ώρες: 10πμ-3μμ και 5μμ-9μμ).

-Στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, γήπεδο ΟΦΗ, πληροφορίες στο τηλ. 2810-311525, 11 πμ-2.30μμ κάθε μέρα).

-Στείλε email στο [email protected] με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο σου.

-Στείλε εσωτερικό μήνυμα στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο Facebook (OΦΗ Ερασιτέχνης Official), με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο σου.