“Κοιτάξαμε στα μάτια Παναθηναϊκό, Κηφισιά”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης, είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα που έχει χτίσει φέτος στον ΟΦΗ, στην παρθενική του συμμετοχή στην VolleyLeague.

Oπως δήλωσε «δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη. Η ομάδα είναι σφιγμένη και είναι λογικό μετά από 5 εβδομάδες προετοιμασίας. Αυτά ήταν τα πρώτα παιχνίδια για μας, είδαμε κάποια πράγματα, πάνω σε αυτά που έχουμε δουλέψει και μπορώ να πω ότι το πρόσημο είναι θετικό για μας. Σε αυτή τη φάση δεν μας ενδιαφέρουν τα σκορ, αλλά να μπορούμε να βγάζουμε στο γήπεδο, αυτά που έχουμε δουλέψει. Κοιτάξαμε στα μάτια και τον Παναθηναικό και την Κηφισιά που είναι δυο πολύ καλές ομάδες. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, έπαιξαν δυο σερί παιχνίδια σε δυο μέρες που δεν είναι εύκολο και συνεχίζουμε τη δουλειά μας».

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την Παρασκευή (11/10) και το Σάββατο (12/10) τον Παναθηναικό στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, σε δυο ακόμη δυνατά τεστ και όπως τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ «θα είναι δυο ακόμη παιχνίδια για χρήσιμα συμπεράσματα. Παίζουμε στο γήπεδο μας και μπροστά στο κοινό μας θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα».