Οριστικό: Εκτός Volley League η ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ενημέρωσε πως εμμένει στις θέσεις της με αποτέλεσμα η Λίγκα να εκδώσει διαπιστωτική πράξη μη συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί χωρίς τους κιτρινόμαυρους.

Έτσι, η ΑΕΚ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε καμία άλλη κατηγορία για φέτος κάτι που σημαίνει πως το τμήμα αναστέλλει τη λειτουργία του για τουλάχιστον ένα χρόνο.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα βόλεϊ, θα ξεκινήσει στις 2 Νοεμβρίου, με την κλήρωση να έχει οριστεί για τις 21 Οκτωβρίου.

Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος, όπως γνωστοποιήθηκε μετά τη συνεδρίαση της ΕΣΑΠ είναι οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ηρακλής, Φοίνικας Σύρου, Κηφισιά, Ελπίδα, ΟΦΗ, Παμβοχαϊκός και Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Ηχηρή είναι η απουσία της ΑΕΚ από το πρωτάθλημα.

Πάντως, ακόμα είναι θολό το τοπίο για τα τηλεοπτικά, την ώρα που η ΕΣΑΠ θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την ΕΡΤ, μέσα στην επόμενη βδομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

Ολοκληρώθηκε η 140η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. λαμβάνοντας τις ακόλουθες αποφάσεις:

1.Παρέστησαν στη συνεδρίαση εκ μέρους του Τ.Α.Α.ΑΕΚ οι κ.κ. Αλέξης Αλεξίου, Νίκος Δευτεραίος οι οποίοι δήλωσαν πως η ΑΕΚ δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα 2019-20. Κατόπιν τούτου το Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. εξέδωσε διαπιστωτική πράξη μη συμμετοχής της Α.Ε.Κ. σύμφωνα και με τα προβλεπόμενα στο καταστατικό της Ε.Σ.Α.Π.