“Όλα είναι υπέροχα στον ΟΦΗ και την Ελλάδα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Κολομβιανός ακραίος του ΟΦΗ Αντρές Ουρτάδο Μίνα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη για την μέχρι τώρα παρουσία του στο Ηράκλειο αλλά και στην φετινή σεζόν στην Volley League.

«Ήρθα στον ΟΦΗ για να δώσω το 100% και να κάνω μια πολύ καλή χρονιά, τόσο εγώ, όσο και η ομάδα» τονίζει ο 23χρονος διεθνής Κολομβιανός ακραίος του ΟΦΗ.

Ο «Ivan» με το καλό του σέρβις και τα δυνατά του τελειώματα, έδειξε ότι θα μπορέσει να δώσει βοήθειες στην κρητική ομάδα και όπως ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitechnis.gr «δουλέψαμε καλά σαν ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι και κοντράραμε ένα πολύ καλό αντίπαλο, που είναι από τις κορυφαίες ομάδες στη χώρα. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Συνεχίζουμε τη δουλειά και τη βελτίωση, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο πρωτάθλημα».Για τα φιλικά με τον Παναθηναϊκό, ανέφερε ότι «παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετική υποδοχή και πολύ καλό σέρβις. Και εμείς όμως δείξαμε καλά στοιχεία. Ήταν δυο δυνατά παιχνίδια, όπως αυτά που θα δώσουμε στα επίσημα παιχνίδια στο πρωτάθλημα».

Ο Κολομβιανός ακραίος, τονίζει για τις πρώτες του εντυπώσεις στον ΟΦΗ, πως «είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα. Όλα είναι υπέροχα εδώ. Η ομάδα, οι συμπαίκτες μου, ο κόσμος, το γήπεδο, η πόλη. Θέλω να δώσω όσα περισσότερα μπορώ, ώστε να έχει ο ΟΦΗ, αλλά και εγώ μια καλή σεζόν. Πιστεύω ότι θα πάνε καλά για μας. Έχουμε μια καλή ομάδα και παρ΄ότι είναι η πρώτη μας χρονιά στην Volley League, θα τα καταφέρουμε».