Ο ΟΦΗ έπαιξε βόλεϊ με μικρά παιδιά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ θέλει να διαδώσει το βόλει στις μικρές ηλικίες και αυτό το σκοπό είχε η επίσκεψη αντιπροσωπεία της ομάδας, στο 2ο δημοτικό σχολείο Αγίας Μαρίνας στην περιοχή Τσαλικάκι Ηρακλείου.

Οι αθλητές του ΟΦΗ Γιάννης Ρουμελιωτάκης και Παρασκευάς Τσέλιος μίλησαν στα μικρά παιδιά για τα οφέλη του βόλει και το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο αθλητισμός συνολικά, έπαιξαν βόλει με τα μικρά παιδιά και μοίρασαν πολλά αυτόγραφα.

Η υποδοχή στους αθλητές του ΟΦΗ, ήταν πραγματικά θερμή από τους μικρούς μαθητές, τους οποίους οι παίκτες του ΟΦΗ, κάλεσαν να παρακολουθήσουν δωρεάν και κάποιο από τα επίσημα παιχνίδια του ΟΦΗ, στο πρωτάθλημα της Volley League, που ξεκινάει στις 2 Νοεμβρίου.

Οι δράσεις αυτές, από το βόλει του ΟΦΗ και οι επισκέψεις στα σχολεία του Ηρακλείου, θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, καθώς με αφορμή την άνοδο του ΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλει, ο ΟΦΗ θέλει να αναπτύξει περισσότερο το άθλημα και να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερα νέα παιδιά κοντά σε αυτό.

Να σημειωθεί ότι στην επίσκεψη στο 2ο δημοτικό σχολείο Αγίας Μαρίνας, παραβρέθηκε εκτός απο τους αθλητές του ΟΦΗ Ρουμελιωτάκη και Τσέλιο, ο επικεφαλής των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ στο βόλει Μανόλης Πρασανάκης και οι προπονητές βόλει Νικήτας Νικητάκης (Ομοσπονδιακός) και Γιώργος Κατσαμποξάκης (Φιλαθλητικός).

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα βόλει, ευχαριστούν τον διευθυντή του σχολείου κ. Κλινάκη, τους δασκάλους , τους γυμναστές και τους μαθητές του σχολείου για την υπέροχη φιλοξενία!