Ανδρεόπουλος: “Ο ΟΦΗ έχει δημιουργήσει πολύ καλή ομάδα”

Eπιμέλεια:Κώστας Παπαδόπουλος

Για την πρεμιέρα με τον ΟΦΗ και τις δυσκολίες του πρωταθλήματος μίλησε ο προπονητής του Παναθηναϊκου Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Δείτε τις δηλώσεις:

Το νέο πρωτάθλημα: «Ξεκινάει ένα πρωτάθλημα που όλοι είμαστε σίγουροι πως θα είναι ανταγωνιστικό και ποιοτικό. Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν θα δούμε ένα δυνατό πρωτάθλημα. Υπάρχουν αρκετές ομάδες που έχουν φτιάξει ισχυρό ρόστερ. Στην επαγγελματική Λίγκα δίνει το δικαίωμα να φτιάχνουμε ομάδες και τον Δεκέμβριο οπότε είναι δυνατές οι αλλαγές. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει στο δρόμο της οργάνωσης που έχει θέσει η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Η διοίκηση Γιαννακόπουλου μας έχει δώσει εντολή και μας έχει αναθέσει αποστολή να φέρουμε τον Παναθηναϊκό πάλι στην κρυφή και αυτό θα κάνουμε»

Την πρεμιέρα με τον ΟΦΗ: «Είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε πολλές φορές με τον ΟΦΗ στα φιλικά προετοιμασίας. Ο ΟΦΗ έχει δημιουργήσει πολύ καλή ομάδα. Θα είναι δύσκολη πρεμιέρα με δύσκολη ομάδα.»

Τα φαβορί για το πρωτάθλημα: «Όπως τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν προβάδισμα. Μετά υπάρχει η δεύτερη ταχύτητα με τον Παναθηναϊκό, τον ΟΦΗ, τον Φοίνικα και την Κηφισιά. Αυτό ως γενική αρχή δεν θα αλλάξει.»