Από τον τελικό στο τοπικό πρωτάθλημα στα σαλόνια της Volley League

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από το μικρό κλειστό στις Πατέλες τον Μάρτη του 2015 ο ΟΦΗ κατάφερε μέσα σε τέσσερα χρόνια να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της συμμετοχής στην Volley League.

Ήταν 22 Μαρτίου του 2015, μια εβδομάδα νωρίτερα ο κόσμος του ΟΦΗ ζούσε την απόλυτη στενοχώρια με την απόσυρση του ποδοσφαιρικού τμήματος από την Σούπερ Λιγκ και εκείνη την μέρα βρήκε “αποκούμπι” στον τελικό του τοπικού πρωταθλήματος βόλεϊ κόντρα στην Άθλεση. Η φωτογραφία είναι από το συγκεκριμένο παιχνίδι όταν και ο κόσμος του ΟΦΗ γέμισε το κλειστό γυμναστήριο στις Πατέλες σε ένα παιχνίδι τοπικού πρωταθλήματος ακολουθώντας το σήμα και το τμήμα βόλεϊ που εκείνον τον μήνα έδινε μια μεγάλη χαρά.

Τέσσερα χρόνια μετά, η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ έχει αφήσει πίσω της τα τοπικά πρωταθλήματα, την Α2 και είναι πανέτοιμη για την ιστορική συμμετοχή στην Volley League. 24 ώρες πριν το ιστορικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο ΟΦΗ προετοιμάζεται για μια ιστορική συμμετοχή δείχνοντας με περίτρανο τρόπο ότι τα όνειρα δεν σταματούν ποτέ και ένα ακόμα τμήμα του συλλόγου θα αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook