Γκαράς: “Να δείξουμε τον δυναμισμό μας κόντρα στον Ολυμπιακό”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

“Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ότι μας αναλογεί”. Με τα λόγια αυτά ο λίμπερο του ΟΦΗ Δημήτρης Γκαράς, μίλησε στο ofierasitechnis.gr για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για την δεύτερη αγωνιστική της Volley League.

Μετά τον Παναθηναϊκό, ο ΟΦΗ ταξιδεύει στην Αθήνα, για ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με μια απο τις καλύτερες ομάδες του Ελληνικού βόλεϊ, σε ένα δύσκολο πρόγραμμα για το ξεκίνημα της παρθενικής του συμμετοχής στην μεγάλη κατηγορία.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Γκαράς, επισημαίνει ότι “ξέρουμε με ποιον παίζουμε. Παίζουμε με τον Ολυμπιακό, ο οποίος προέρχεται από μια μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Παίξαμε με τον Ολυμπιακό στο Λιγκ Καπ. Είναι μια ομάδα, που είναι πλήρης και σταθερή”.

Ενώ για το τι θα ήθελε από την ομάδα του, στο εν λόγω παιχνίδι, τονίζει ότι “εμείς πρέπει να δείξουμε το δυναμισμό μας και να κάνουμε μια εμφάνιση σαν το τελευταίο σετ με τον Παναθηναϊκό”.

Ενώ, για την αγωνιστική κατάσταση του ΟΦΗ, αναφέρει πως “οι ομάδες είναι ανέτοιμες ακόμη. Με τον Παναθηναϊκό, δείξαμε δυο πρόσωπα. Είχαμε και καλό και κακό εαυτό. Στα δυο πρώτα σετ κάναμε αβίαστα λάθη σε καλές συνθήκες. Θέλω να κρατήσω το τελευταίο σετ, που είναι το θετικό κομμάτι του αγώνα για μας. Να κρατήσουμε αυτό το δυναμισμό και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε σετ. Με αυτόν τον τρόπο θα έρθει κάποια στιγμή και ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα”.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό του ΟΦΗ Δημήτρη Ζλατιλίδη, δεν υπάρχουν.