“Αντίπαλος στα μέτρα μας, θέλουμε τη νίκη”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, ψάχνει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα της Volley League, καθώς υποδέχεται το Σάββατο (16.30) την Ελπίδα Αμπελοκήπων, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

“Χρειαζόμαστε βαθμούς και πρέπει να μαζέψουμε όσους περισσότερους μπορούμε τώρα” τονίζει στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στο ofierasitechnis.gr, o προπονητής της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης.

“Είχαμε δύσκολα παιχνίδια στο ξεκίνημα με Παναθηναικό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αλλά και ατυχίες με απουσίες παικτών όπως ο Τσούλαφιτς και ο Καραμπαλί, αλλά τώρα είμαστε έτοιμοι και πλήρεις” επισημαίνει ο τεχνικός του ΟΦΗ, ο οποίος για τον αντίπαλο, αναφέρει πως “ο αντίπαλος είναι μια αγωνιστική ομάδα. Χρειάζεται προσπάθεια για να κερδίσεις κάθε αντίπαλο. Εχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με μια ομάδα που είναι στα μέτρα μας. Παίζουμε μέσα στο σπίτι μας και στόχος είναι η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. Καλώ τον κόσμο να φτιάξει μια ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο και μετά να πάμε και στο ποδόσφαιρο και να πανηγυρίσουμε μια ακόμη νίκη”.

Ο Καραμπαλί επέστρεψε από την Κολομβία και τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα και τέθηκε στην διάθεση του ΟΦΗ για το παιχνίδι.