Για το πρώτο διπλό στην Volley League ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η αναμέτρηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του ΟΦΗ θα είναι η πρώτη στην ιστορία της Volley League με τις δύο ομάδες να αναζητούν πολύτιμους βαθμούς, ενώ για πρώτη φορά θα βρεθούν αντίπαλοι στους πάγκους δύο πρώην συμπαίκτες (7η αγωνιστική, 15/12, 20.00, Διαιτητές: Τζεπκινλής, Ιωαννίδης).

O Eθνικός Αλεξανδρούπολης αναζητά την πρώτη του νίκη ή το πρώτο θετικό αποτελέσματα στο πρωτάθλημα προκειμένου να τονωθεί η ψυχολογία και το ηθικό των νεαρών παικτών του Γιώργου Ανδραβίζου ο οποίος μάλιστα θα συναντηθεί μετά από πολλά χρόνια με τον άλλοτε συμπαίκτη του και πλέον προπονητή του ΟΦΗ Δημήτρη Ζλατλίδη.

«Τα αγωνιστικά περνούν σε δεύτερη μοίρα διότι δυστυχώς τα προβλήματα κυριαρχούν. Οσο προχωράμε τόσο μεγαλώνουν τα προβλήματα. Θα δούμε πόσο θα αντέξουμε. Δεν έχουμε βοήθεια από πουθενά. Είναι κρίμα για τα παιδιά που κάνουν τέτοια προσπάθεια. Είναι πλέον πολύ πιθανόν τα προβλήματα να μην τους επιτρέψουν να ολοκληρώσουν την προσπάθεια τους», είπε ο Γιώργος Ανδραβίζος.

Ο ΟΦΗ με 7 βαθμούς είναι στην 8η θέση και με πιθανό τρίποντο θα βελτιώσει αισθητά την θέση του στον βαθμολογικό πίνακα. Σοαβαρά αγωνιστικά προβλήμα δεν υπάρχουν. Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει την Κυριακή το πρωί αεροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη μέσω Αθηνών και θα επιστρέψει με τον ίδιο τρόπο στο Ηράκλειο, τη Δευτέρα το απόγευμα.

«Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη βαθμολογική σημασία για μας. Χρειαζόμαστε τους τρείς βαθμούς και για αυτούς θα παλέψουμε» δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στο ofierasitechnis.gr ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης ο οποίος μετά από καιρό επιστρέφει στον Έβρο και θα είναι αντίπαλος στην ομάδα που αγωνίστηκε.

Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στην Volley League.