Έκοψε την πίτα του το βόλεϊ του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το τμήμα βόλεϊ του ΟΦΗ έκοψε την πίτα του το βράδυ του Σαββάτου παρουσία όλων των τμημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Αυτό είναι το μήνυμα που αναδείχθηκε απο την όμορφη και ζεστή βραδιά στην οποία όλα τα τμήματα του βόλει του ΟΦΗ, οι υποδομές, αγόρια και κορίτσια, η γυναικεία και η ανδρική ομάδα, έκοψαν την πίτα τους.

Το βόλει του ΟΦΗ μεγαλώνει και αυτό φαίνεται όχι μόνο απο την παρουσία της ανδρικής ομάδας στην Volley League, που είναι βέβαια το πιο σημαντικό, αλλά μεγαλώνει και στις υποδομές του, καθώς πλέον ο ΟΦΗ έχει ισχυροποιηθεί σημαντικά και στο αναπτυξιακό του κομμάτι και έχει ομάδες ανδρών και γυναικών σε όλες τις κατηγορίες!

Η φιλόξενη αίθουσα του εστιατορίου “Δαφέρμος” στο Τσαλικάκι, γέμισε ασφυκτικά απο την εκδήλωση των τμημάτων βόλει του ΟΦΗ, παρουσία και τον γονέων των αθλητών.

Την παράσταση βέβαια έκλεψαν οι παίκτες της ανδρικής ομάδας, οι οποίοι αποδείχθηκαν πρώτοι στο χορό και μαζί με τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες του ΟΦΗ, το γλέντησαν με την ψυχή τους.

Την αποθέωση, απο όλους τους αθλητές του ΟΦΗ, μικρούς και μεγάλους, γνώρισε ο φροντιστής του κλειστού γυμναστηρίου του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, Στέφανος Κυριακάκης και όταν ανέβηκε στην πίστα το χειροκρότημα όλων ήταν ζεστό, καθώς η προσφορά του, στο να μην λείπει τίποτε απο όλα τα τμήματα του βόλει του ΟΦΗ, αναγνωρίζεται απο όλους!

Στην αναφορά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ανέφερε ότι  “σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στον ΟΦΗ και έχετε τα παιδιά σας στο βόλει του ΟΦΗ. Συγχαρητήρια σε όλους για την όμορφη βραδιά και υγεία σε όλα τα παιδιά. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια στον ΟΦΗ, με την άνοδο της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία, αλλά μας ενδιαφέρουν και οι υποδομές, όπως και όσο το δυνατόν καλύτερη ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή μας”.

Τα κορίτσια του ΟΦΗ έδωσαν στον Γιάννη Δανδάλη μια φανέλα της ομάδας, προκειμένου να τον ευχαριστήσουν για την συμπαράσταση του.

Ο επικεφαλής της υποδομής του ΟΦΗ Μανόλης Πρασανάκης, ευχαρίστησε τον Γιάννη Δανδάλη για την στήριξη του σε όλο το οικοδόμημα του βόλει του ΟΦΗ και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, προπονητές και εφόρους των τμημάτων, αλλά και τους γονείς για την συμβολή τους στην λειτουργία των υποδομών.

Η βραδιά κύλησε με πολύ κέφι και χορό, αλλά και συνθήματα υπερ του ΟΦΗ, απο αγόρια και κορίτσια.