Οι πρώτες δηλώσεις του Αλεξάντερ Λουκούμι: “Έμαθα τα καλύτερα για τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα» ανέφερε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, ο 26χρονος Κολομβιανός ακραίος Lucumi Restrepo William Alexander.

Ο Lucumi βρίσκεται στο Ηράκλειο, από την Τετάρτη (16/1) το βράδυ και τέθηκε αμέσως στην διάθεση του προπονητή του ΟΦΗ Δημήτρη Ζλατιλίδη.

Οι άνθρωποι της ομάδας, κάνουν ένα αγώνα δρόμου, με τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου ο παίκτης να μπορέσει να ενισχύσει τον ΟΦΗ στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με την Κηφισιά.

Μιλώντας στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στο ofierasitechnis.gr ο William Lucumi, δήλωσε πανέτοιμος. Όπως είπε «είμαι έτοιμος να παίξω αν το κρίνει ο προπονητής. Είχα παιχνίδια με την Εθνική Κολομβίας για το προολυμπιακό τουρνουά και είμαι σε καλή κατάσταση» ανέφερε.

Ο 26χρονος Κολομβιανός ακραίος (2μμ), τονίζει για τη νέα του ομάδα τον ΟΦΗ, ότι «μίλησα με τον Καραμπαλί και μου είπε πολύ καλά λόγια για την ομάδα και το πρωτάθλημα. Ξέρω ότι ο ΟΦΗ παίζει για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία και ήρθα να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του. Εχω ξαναπαίξει άλλες δυο φορές στην Ελλάδα με την Ορεστιάδα και τη Νίκη Αιγινίου και εύχομαι αυτή η τρίτη φορά να είναι η καλύτερη».