Βόλεϊ ΟΦΗ: Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση και η κλεψύδρα αδιάζει…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δώδεκα ημέρες πριν τις 31 Αυγούστου που είναι και η καταληκτική ημερομηνία για την δήλωση συμμετοχής στην Volley League και στον ΟΦΗ δεν κινείται φύλλο.

Επικίνδυνα στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ που λίγο πριν φύγει ο Αύγουστος, το τμήμα βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης. Το περσινό όνειρο της συμμετοχής στην Volley League τείνει να εξελιχθεί σε εφιάλτη καθώς τα οικονομικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου δημιουργούν μια δύσκολη και άβολη κατάσταση για τον ΟΦΗ.

Ενώ βρισκόμαστε στις 18 Αυγούστου ο ΟΦΗ δεν έχει αυτήν την στιγμή, θεωρητικά πάντα, ούτε προπονητή καθώς ναι μεν η ομάδα ολοκλήρωσε την χρονιά με τον Ανέστη Γιαννακόπουλο στον πάγκο της αλλά από εκεί και πέρα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν έχει γίνει καμία απολύτως συζήτηση για την επόμενη σεζόν. Πέραν όμως του θέματος του προπονητή, αυτήν την στιγμή ο ΟΦΗ δεν έχει ούτε ρόστερ καθώς έχουν αποχωρήσει όλοι οι αθλητές.

Την ίδια ώρα που κυκλοφορεί βέβαια στην πιάτσα του αθλήματος πως ο ΟΦΗ θα δηλώσει κανονικά συμμετοχή στην Volley League ενώ η διορία ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook