Φλαούνας στον Αthletic: “Ήρθα σε μεγάλη ομάδα, ο Δανδάλης έχει “ματώσει” για τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο νέος προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ Άκης Φλαούνας μίλησε για πρώτη φορά στον Αthletic Radio 104,2 μετά την συμφωνία με του με τον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε στον Athletic Radio 104,2 ο Άκης Φλαούνας

Για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Volley League: “Είναι μια έωλη κατάσταση και περιμένουμε να γίνουν βήμα – βήμα η ενημέρωση. Είμαστε σε αναμονή για τις οδηγίες και ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την έλευση των ξένων αθλητών γιατί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού η επιλογή περιορίζεται μόνο στην Ευρώπη αφού η Ν. Αμερική είναι απαγορευτικός προορισμός”.

Για το πως προέκυψε η συμφωνία του με τον ΟΦΗ: “Η πρώτη συνάντηση έγινε στις αρχές Αυγούστου, δεν μιλήσαμε τώρα για πρώτη φορά. Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα που βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα, προέρχομαι από μια άλλη μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ”.

Για την συζήτηση με τον Γιάννη Δανδάλη: “Με επηρέασε η προσέγγιση του προέδρου, με κάλεσε στο Ηράκλειο συζητήσαμε με πολύ καλές προθέσεις και ένα μεγάλο όραμα για τον ΟΦΗ. Το ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, με κάνει να θέλω να χτίσουμε κάτι καλό, η δουλειά που θα γίνει στον ΟΦΗ θέλω να έχει βάθος και να μην έχει σημασία αν θα είμαι στην ομάδα του χρόνου”.

Για την καθυστερημένη έναρξη του σχεδιασμού: “Είμαι της άποψης ότι λάθη δεν κάνουν μόνο όσοι είναι νεκροί, ο πρόεδρος κινείται στον άξονα για το καλό του ΟΦΗ. Η επιλογή του προς το πρόσωπο μου είναι προς αυτήν την κατεύθυνση και εγώ σεβόμενος την δουλειά των προκατόχων μου θέλω να την συνεχείσω γιατί ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα που πρέπει να σέβεται το παρελθόν. Έχουμε καθυστερήσει λίγο αλλά προσπαθούμε να την μετατρέψουμε σε πλεονέκτημα, το βιαστικό της υπόθεσης δεν θα βοηθήσει την ομάδα”.

Για τον στόχο του ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα: “Ο στόχος είναι συγκεκριμένος και δεν βλέπουμε κάτι άλλο πέρα από την παραμονή. Θα δουλέψουμε με αυτήν την προσέγγιση και είμαι αισιόδοξος”.

Για τις εντυπώσεις που του άφησε ο Γιάννης Δανδάλης: “Ο πρόεδρος πήρε την απόφαση να στηρίξει την ομάδα για άλλη μια χρονιά, είναι κρίμα μια προσπάθεια τόσων χρόνων να σταματήσει στην μέση. Έχει δώσει και την ψυχή του για τον ΟΦΗ και βάζει πλάτη στο τμήμα βόλεϊ εδώ και αρκετά χρόνια”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook