Οι πρώτες δηλώσεις του Γαλιώτου ως παίκτης του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο διεθνής πασαδόρος Μάρκος Γαλιώτος (24 ετών, 1μ94 ), είναι η τρίτη μεταγραφή για την ομάδα βόλει του ΟΦΗ και ο ίδιος δήλωσε χαρούμενος για την συμφωνία με την κρητική ομάδα.

To δελτίο τύπου του Ερασιτέχνη:

Αφ’ ενός μεν γιατί έρχεται σε ένα σύλλογο με ιστορία, αφ’ ετέρου, επειδή η μητέρα του είναι Κρητικιά (απο το Ρέθυμνο) και ήθελε κάποια στιγμή να αγωνιστεί στο νησί.

Ο Γαλιώτος, θα βρεί στον ΟΦΗ και τον Βραζιλιάνο κεντρικό με Ιταλικό διαβατήριο, Φράνκο Ντράνγκο, με τον οποίο ήταν συμπαίκτης την προηγούμενη σεζόν στην Αυστριακή Amstetten

Αναλυτικά η τοποθέτηση του για την συμφωνία του με τον ΟΦΗ:

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με αυτήν την μεταγραφή. Ο ΟΦΗ έχει μεγάλη ιστορία. Είμαι έξτρα χαρούμενος, γιατί η μητέρα μου είναι Κρητικιά, με καταγωγή, απο το Ρέθυμνο. Θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα και τον προπονητή που με εμπιστεύθηκε. Να ανεβάσουμε επίπεδο ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ο Γαλιώτος θα βρεί στον ΟΦΗ και ένα γνώριμο του. Τον Βραζιλιάνο κεντρικό με Ιταλικό διαβατήριο, Φράνκο Ντράνγκο, με τον οποίο ήταν συμπαίκτης την προηγούμενη σεζόν στην Αυστριακή Amstetten. «Είμαι διπλά χαρούμενος που θα συνεργαστώ ξανά με τον Ντράγκο. Εχουμε ταιριάξει πολύ μαζί. Είναι πολύ ανταγωνιστικός και πιστεύω ότι και στον ΟΦΗ θα έχουμε υπέροχη συνεργασία».

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ

Το ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου (1μ94) διεθνή πασαδόρου Μάρκου Γαλιώτου, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας , στη νέα περίοδο στην VolleyLeague.

O Mάρκος Γαλιώτος γεννήθηκε στις 23-8-1996 και έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Παπανθηναικό, Ηρακλή Χαλκίδας, αλλά και σε Σουηδία (Orkelljunga), Ελβετία (Amstetten).

Ενώ είναι μέλος της Εθνικής ομάδας.

Μάρκο, καλώς ήρθες στην οικογένεια του OFIVOLLEYBALLTEAM!

Players Details

NATIONALITY    gre GREECE

POSITION           SETTER

PASSPORT          EU

NATIONAL TEAM            YES

AVAILABLE         YES

WEIGHT              80

SPIKE REACH      330

BLOCK JUMP      315

DOMINANT HAND          RIGHT

HEIGHT194

CURRENT TEAM              AMSTETTEN

AGE       24

Clubs

2019-2020: Amstetten – AUT

2018-2019: Panathinaikos – GRC

2017-2018: Orkelljunga – SWE

2016-2017: Iraklis Chalkidas – GRC

2015-2016: Olympiakos – GRC

2014-2015: Argyroupoli – GRC

2013-2014: Olympiakos – GRC

2009-2013: Argyroupoli – GRC

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook