Ρουμελιωτάκης: “Η Κρήτη πρέπει να έχει ομάδα στην Volley League”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης αναφέρθηκε στην ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα.

Ο Ηρακλειώτης ακραίος ανέφερε για την παραμονή του στον ΟΦΗ ότι «είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στον ΟΦΗ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα του τόπου μου, για αυτό και επέστρεψα στο νησί. Η Κρήτη πρέπει να έχει μια ομάδα στην μεγάλη κατηγορία του βόλει και ο ΟΦΗ μπορεί να παίξει αυτό το ρόλο. Πιστεύω ότι φέτος θα είναι πιο βατά κάποια πράγματα, για μας, πιο γνώριμα, μετά την εμπειρία της πρώτης χρονιάς στην κατηγορία. Θα είναι για όλους βέβαια μια περίεργη χρονιά, λόγω των συνθηκών της πανδημίας. Περιμένουμε να ξεκινήσουμε, να ξαναμπούμε στο γήπεδο και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε».

Ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης αναφέρθηκε και στο νέο προπονητή του ΟΦΗ, Ακη Φλαούνα, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην ΑΕΚ και μαζί κατέκτησαν το Λίγκ Καπ. Οπως είπε «είναι ένας προπονητής με πολύ όρεξη και διάθεση να δουλέψει. Πρέπει να δώσουμε όλποι μας το 100% και πιστεύω ότι θα πάμε καλά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook