Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ έκανε ο Ολυμπιακός που επιβλήθηκε με 3-0 σετ του ΟΦΗ στο κλειστό του Ρέντη.

Η ομάδα του Πειραιά μπήκε στην αναμέτρηση με το πόδι στο γκάζι και προηγήθηκε με 10-3 με άσο του Βουλκίδη και μπλοκ του Όκολιτς. Ο ΟΦΗ μείωσε στους τέσσερις πόντους με δύο σερί άσους του Ντράγκο αλλά ο Ολυμπιακός με τους δύο ακραίους Φρομ και Μιχαήλοβιτς να παίρνουν το βάρος των επιθέσεων προηγήθηκε με 17-10 έχοντας τον έλεγχο του σετ.

Με μπλοκ του Στιβαχτή η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη έφτασε στο 22-13 έχοντας καθαρίσει ουσιαστικά το πρώτο σετ. Στη συνέχεια του σετ δεν άλλαξε κάτι δραματικά με του Πειραιώτες να κατακτούν το σετ (25-16) μετά από λάθος του Καρατζά στην γραμμή του σερβίς.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το ίδιο εντυπωσιακά και το δεύτερο σετ και έφτασαν στο 9-2 με άσο του Βουλκίδη. Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον ΟΦΗ και έφτασε στο 14-4 με Έγκλεσκαλνς και Όκολιτς στην επίθεση. Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός, η διαφορά των ομάδων μεγάλη και οι Πειραιώτες έφτασαν στο 20-7 με άσο για του Μιχαήλοβιτς και το εύκολο 2-0 στα σετ. Ο ΟΦΗ κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό μόνο στο τρίτο σετ γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 30-28.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook