Αρνητικά και τα νέα τεστ στην ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, περιμένει τις εξελίξεις

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ ενημέρωσε πως για ακόμα μία εβδομάδα τα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού βγήκαν αρνητικά, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις προπονήσεις περιμένοντας τις σχετικές αποφάσεις σχετικά με το πρωτάθλημα της Volley League.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σημερινή (07/01) προπόνηση ήταν και μέαρ γιορτής για την ομάδα, καθώς ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Βολει Γιάννης Δανδάλης και ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, είχαν την ονομαστική τους εορτή.

Αναλυτικά η ενημέρωση τοης ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ:

Την 4η εβδομάδα προετοιμασίας, διανύει το βόλει του ΟΦΗ, μετά την απόφαση επιστροφής στις προπονήσεις, για τις ομάδες της Volley League.

Στον ΟΦΗ, είναι σε αναμονή για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, περιμένοντας τις σχετικές αποφάσεις.
Σε ένα ακόμη εβδομαδιαίο τεστ-covid για την ομάδα βόλει του ΟΦΗ, όλα τα τεστ, βγήκαν αρνητικά.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Ακης Φλαούνας, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ενώ οι παίκτες του ΟΦΗ, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις, που διεξάγονται το πρωί στην αίθουσα βαρών του Παγκρητίου σταδίου και το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο.

H Πέμπτη (7/1) ήταν μέρα…γιορτής για το βόλει του ΟΦΗ, καθώς ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Βολει Γιάννης Δανδάλης και ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, είχαν την ονομαστική τους εορτή.

Με ανακοινώσεις της, η ομάδα βόλει του ΟΦΗ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τους ευχήθηκε χρόνια πολλά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook