Πίστη στον ΟΦΗ παρά το δύσκολο έργο κόντρα στον Φοίνικα Σύρου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Κόντρα σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, αυτήν την εποχή, θα αγωνιστεί ο ΟΦΗ την Τετάρτη (3/2, 5μμ), καθώς υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο τον Α.Ο. Φοίνικα Σύρου-ONEX, για την 7η αγωνιστική της Volley League.

Το έργο της κρητικής ομάδας, είναι δύσκολο, ωστόσο ο στόχος είναι να ανεβάσει το επίπεδο απόδοσης της και να παλέψει το παιχνίδι, όπως έκανε και με τον Ολυμπιακό.

Όπως τονίζει ο διεθνής πασαδόρος του ΟΦΗ Max Thaller «είναι μια σκληρή ομάδα. Εμείς θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα. Δεν είμαστε φαβορί και θέλουμε να παίξουμε ελεύθερα και να ανεβάσουμε το επίπεδο μας. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν θα τα παρατήσουμε. Στον αθλητισμό δεν ξέρεις. Με τον Ολυμπιακό, πήραμε το πρώτο σετ. Όλα μπορεί να γίνουν, αν δεν τους βρούμε σε καλή μέρα και εμείς είμαστε καλά. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος δεν θα έχει τον Πρωτοψάλτη. Ξέρω πολλούς παίκτες από την Σύρο, καθώς έχουμε βρεθεί αντίπαλοι με τις Εθνικές ομάδες».

Ο Γιώργος Μονιάκης με την σειρά του, επισημαίνει πως «ο Φοίνικας Σύρου είναι η κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος, παρά την απουσία του Πρωτοψάλτη. Τους περιμένουμε, θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για το Ηράκλειο. Εμείς έχουμε απώλειες και είναι δύσκολο με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Προσπαθούμε να συγκροτήσουμε την ομάδα και να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα απο παιχνίδι σε παιχνίδι. Με τη δική μας δυναμική προσπαθούμε να έχουμε μια καλή εικόνα».

Ο διαγώνιος του ΟΦΗ, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι αγωνίστηκε ως λίμπερο, στο παιχνίδι με τον Μίλωνα, λόγω της απουσίας του Βελούδη και του Κοσκινά. Οπως λέει «ήταν η μόνη θέση που δεν περίμενα να παίξω. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα. Οτι μου ζητηθεί θα το κάνω. Για αυτό είμαι στην ομάδα».

Δείτε παρακάτω σε VIDEO τις δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του OFI VOLLEYBALL.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook