Στις 18.00 το πρώτο από τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Με την εξ αναβολής αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ που θα γίνει στο PAOK Sports Arena θα ολοκληρωθεί η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League. Οι δύο ομάδες μέσα σε 24 ώρες θα αναμετρηθούν δύο φορές.

O αγώνας είχε αναβληθεί από τις αρχές Νοεμβρίου όταν επιβλήθηκε το δεύτερο lockdown λόγω της πανδημίας και «κλείδωσε» το πρωτάθλημα. (2η αγωνιστική, 10/2, 18:00, Live Streaming V.L., Διαιτητές: Αβραμίδης, Σταυριανίδης).

Οι δύο ομάδες μέσα σε 24 ώρες θα αναμετρηθούν δύο φορές. Την Τετάρτη για το εξ αναβολής ματς στο PAOK Sports Arena και την Πέμπτη 11/2 στο γυμναστήριο της Μίκρας που θα είναι ο αγώνας του Β΄γύρου με γηπεδούχο τον ΟΦΗ.

Συνολικά το πρόγραμμα φέρνει τον ΟΦΗ να δίνει 5 συνεχόμενα (!) εκτός έδρας παιχνίδια. Μετά τα δυο εκτός έδρας παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ, ο ΟΦΗ θα συνεχίσει τους αγώνες εκτός Κρήτης, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με την Κηφισιά , το οποίο με βάση το πρόγραμμα που γνωστοποίησε η ΕΣΑΠ στις ομάδες, θα γίνει τη Δευτέρα 15/2, 6μμ στο Ζηρίνειο, για την 10η αγωνιστική της Volley League.

Ο ΟΦΗ θα παραμείνει στην Αθήνα, μετά το παιχνίδι, καθώς ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει την Τετάρτη (17/2, 5μμ), για την 11η αγωνιστική, της Volley League.

Τα συνεχόμενα εκτός  έδρας παιχνίδια για τον ΟΦΗ, θα ολοκληρωθούν με την αναμέτρηση στη Βέροια με το Φίλιππο, που θα γίνει το Σάββατο 20/2, στις 6μμ, για την 12η αγωνιστική της Volley League.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook