Oι δηλώσεις των νικητών

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ έπειτα από συναρπαστικό παιχνίδι που διήρκησε 124’ επικράτησε της Κηφισιάς με 3-2 σετ, στο Ζηρίνειο. 

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν μετά από το παιχνίδι, όπως αποδίδονται στην ιστοσελίδα της Volley League:

Ο προπονητής του ΟΦΗ Ακης Φλαούνας δήλωσε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία σκληρή ομάδα όπως η Κηφισιά. Παρά τις απουσίες ήταν ανταγωνιστική, μας πίεσε πολύ στο σέρβις ειδικά στο 4ο σετ. Εμείς ήμασταν αποτελεσματικοί στο side out και πήραμε πολλούς πόντους από break point. Η νίκη μας δίνει φτερά και καλή ψυχολογία ώστε να διεκδικήσουμε και άλλα παιχνίδια».

Ο λίμπερο του ΟΦΗ Σπύρος Βελούδης δήλωσε:

«Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη. Όλο το προηγούμενο διάστημα ανεβάζαμε την απόδοσή μας χωρίς να κατακτούμε βαθμούς Μας έλλειπε μία νίκη και είχαμε υποσχεθεί στους εαυτούς μας να την κάνουμε. Ξέραμε ότι η Κηφισιά είναι ανέτοιμη καθώς πέρασε την περιπέτεια του κορωνοϊού και το εκμεταλλευτήκαμε. Η νίκη μας δίνει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θέλουμε να κατακτήσουμε και άλλους βαθμούς και να τερματίσουμε όσο ψηλά γίνεται».

Ο διαγώνιος του ΟΦΗ Κρίστοφ Μαρκς δήλωσε:

«Είμαστε χαρούμενοι για την πρώτη μας νίκη. Το σημερινό αποτέλεσμα μας βοηθάει πολύ, κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι και μας δίνει κίνητρο. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλά, υπήρχαν πολλές εναλλαγές στο σκορ. Περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια του πρωταθλήματος και ευελπιστούμε να ανέβουμε στη βαθμολογία».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook