Ο κορονοϊός τον πλήγωσε και ηττήθηκε από τον Μίλωνα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ της 15νθημερης αποχής λόγω του κορονοϊού δεν μπόρεσε να αντιδράσει απέναντι στον Μίλωνα γνωρίζοντας την ήττα στο Λίντο με 3-1 σετ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός του ΟΦΗ Άκης Φλαούνας τόνισε πως: «Κρατάμε την αγωνιστική διάθεση των παικτών. Είμαι ευχαριστημένος απο αυτούς. Είχαμε μια νέα μεγάλη αποχή. Δώσανε το 110 %. Φάνηκε στα πρώτα τρία σετ, που ήμασταν ανταγωνιστικοί. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε τις δυνάμεις μας, αλλά μείναμε απο βενζίνη. Αν χρειαστεί θα είμαστε έτοιμοι για τα πλέι-άουτ ή σε όποια διοργάνωση κληθούμε να παίξουμε. Η συγκομιδή που έχουμε μας αδικεί. Είμαστε μια νέα ομάδα».

Τους αθλητές του ΟΦΗ εκπροσώπησε ο Μανώλης Φραγκιαδάκης που δήλωσε από την πλευρά του ότι “συγχαρητήρια στο Μίλωνα για τη νίκη και στην ομάδα μου για την προσπάθεια. Θέλαμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στις κρίσιμες φάσεις δεν είχαμε καθαρό μυαλό, ενώ είχαμε και απουσία ενέργειας. Μας έχει επηρεάσει η κατάσταση με τον covid. Aν παίξουμε πλέι-άουτ, ίσως μπορέσουμε να κάνουμε νίκες, αν καταφέρουμε να μπούμε σε ένα ρυθμό”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook