Eξ αναβολής ντέρμπι «αιωνίων»

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Το εξ αναβολής ντέρμπι των «αιωνίων» μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι θα κλείσει το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής και της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα Volley League (20.00, ΕΡΤ3).

Η προαναγγελία του αγώνα από το volleynews.gr: 

“Στο γήπεδο που ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε πέρυσι την κατάκτηση του τίτλου επί του Ολυμπιακού οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για τελευταία φορά και για να πάρουν θέση ενόψει της β΄φάσης.

Ο Παναθηναϊκός ισοβαθμεί με τον Φοίνικα ΟΝΕΧ στους 27 βαθμούς και είναι στο -9 από τον Ολυμπιακό επομένως η νίκη είναι μονόδρομος με δεδομένο πως η βαθμολογία μεταφέρεται στη β΄φάση και δεν υπάρχουν πλέι οφ. Οι πράσινοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες στην έδρα τους επί του Φιλίππου και του Φοίνικα με 3-0 και 3-2 σετ αντίστοιχα.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να «καθίσει» πάνω στο πολύτιμο βαθμολογικό αβαντάζ που έχει αποκτήσει. Απεναντίας θέλει να δώσει στον αιώνιο αντίπαλο του την χαριστική βολή για να μεγαλώσει στους 12 βαθμούς τη μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά κάνοντας ένα ακόμα μεγάλο βήμα για τον τίτλο.

 

Τετάρτη 24 Μαρτίου

Εξ αναβολής 14η αγωνιστική
Αγίου Θωμά Μαρούσι 20.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μυλωνάκης, Παρατηρητής: Ράπτης

Επόπτες: Κατερλή, Τόλιος”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook