Video | Ρουμελιωτάκης για τη συμμετοχή του στην Dream Team: “Τιμή μου”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο αρχηγός της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, Γιάννης Ρουμελιωτάκης μίλησε για την επίλογή του στη Dream Team της πρώτης φάσης των πλέι-άουτ της Volley League.

Αναλυτικά οσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ:

“Τιμή μου. Η διάκριση είναι για όλη την ομάδα. Χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα την είχα πετύχει” λέει ο αρχηγός του ΟΦΗ Γιάννης Ρουμελιωτάκης, για την διάκριση που έλαβε να συμπεριληφθεί στην Dream Team της πρώτης φάσης των πλέι-άουτ της Volley League.

Ο πολύπειρος Ηρακλειώτης αθλητής, που κάνει φέτος εξαιρετική χρονιά με τον ΟΦΗ, ανέφερε μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας, ότι “είμαι πολύ χαρούμενος. Για κάθε αθλητή μια τέτοια διάκριση, είναι μια αναγνώριση για τη δουλειά που κάνει.

Απο εκεί και πέρα, το οφείλω και στους συμπαίκτες μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα”.

Για τη φετινή του χρονιά και το αν είναι ευχαριστημένος, τόνισε ότι “ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένος. Πάντα θέλω να πάω όσο πιο ψηλά γίνεται. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο. Αντιμετωπίσαμε οι αθλητές μεγάλες δυσκολίες φέτος με τον ιό, αλλά κάναμε το καλύτερο δυνατό”.

Τα εύσημα στον αθλητή του, έδωσε και ο προπονητής του ΟΦΗ, Ακης Φλαούνας, ο οποίος ανέφερε ότι “δεν μου κάνει εντύπωση η διάκριση του Γιάννη Ρουμελιωτάκη. Τον ξέρω χρόνια, κατακτήσαμε τίτλο με την ΑΕΚ. Ανεβάσαμε και την ομάδα απο την Α2.

Ξέρω το αγωνιστικό του ήθος και την επιμονή του. Απο την αρχή της χρονιάς έδειξε συνέπεια και επιμονή.
Ηταν το παράδειγμα για την ομάδα. Πέρσι δεν έκανε καλή χρονιά, αλλά φέτος έδειξε οτι είναι «παρών».

Για τα τρία παιχνίδια που θα δώσει ο ΟΦΗ στην Αθήνα, με Μίλωνα, Κηφισιά και Φίλιππο Βέροιας, ο τεχνικός του ΟΦΗ, ανέφερε ότι
“τα παιχνίδια θα τα δούμε με την ίδια διάθεση με τα προηγούμενα. Είναι ευκαιρία για μας να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο και να επαναλάβουμε ότι συνέβη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα”.

Δείτε τις δηλώσεις του παρακάτω:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook