Ξεκινάει σήμερα το μεγάλο φιλανθρωπικό τουρνουά του ΟΦΗ στο ΒΑΚ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με δύο παιχνίδια ξεκινάει σήμερα το φιλανθρωπικό τουρνουά της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ στο ΒΑΚ, με τη συμμετοχή του Παναθηναικού, του Φοίνικα Σύρου και του Μίλωνα.

Από σήμερα έως και τις 10 Οκτωβρίου θα διαρκέσει το μεγάλο φιλανθρωπικό τουρνουά υψηλού επιπέδου που διοργανώνει ο ΟΦΗ, πριν την έναρξη της Volley League. Το τουρνουά γίνεται στο ΒΑΚ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Δημοτικό Σχολείο Θραψανού, που υπέστη σοβαρές ζημιές, απο τον καταστροφικό σεισμό.

Ο ΟΦΗ στην πρεμιέρα του τουρνουά αγωνίζεται με τον Φοίνικα Σύρου στις 19:30, με την ομάδα να έχει ζητήσει από τον κόσμο της να δώσει το “παρών” στο κλειστό του ΒΑΚ για να στηρίξει όσους έχουν ανάγκη. Το άλλο παιχνίδι της ημέρας είναι εκείνο μεταξύ στον Μίλωνα και τον Παναθηναϊκό (17:00).

Τα κουπόνια ενίσχυσης του τουρνουά κοστίζουν 10 ευρώ, για κάθε ημέρα του τουρνουά (2 αγώνες) και βρίσκονται στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, πίσω απο τη θύρα 1 στο γήπεδο ΟΦΗ). Κουπόνια, θα υπάρχουν και στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, όλες τις μέρες. Αξίζει να αναφερθεί ότι λόγω του φιλανθρωπικού χαρακτήρα, του τουρνουά, δεν θα ισχύσουν κάρτες ελευθέρας εισόδου.

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Παρασκευή 8/10/20210

17:00 ΑΟΝΣ Μίλων- Παναθηναϊκός Α.Ο.

19:30 ΟΦΗ – A.O. Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου

Σάββατο 9/10/2021

17:00 A.O. Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου- ΑΟΝΣ Μίλων

19:30 ΟΦΗ – Παναθηναϊκός Α.Ο.

Κυριακή 10/10/2021

15:00 Παναθηναϊκός Α.Ο. – A.O. Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου

17:00 ΟΦΗ – ΑΟΝΣ Μίλων

19.00 ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Το Υγειονομικό Πρωτόκολλο:

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, επιτρέπεται σε ποσοστό 60% της χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου, η παρουσία θεατών ως εξής:

-για ενήλικους ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟ με πιστοποιητικό εμβολιασμού η πιστοποιητικό νόσησης

-για ανήλικους από 12 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί με επίδειξη PCR test 72 ωρών, RAPID test 48 ωρών

-για ανηλίκους έως 12 ετών εκτός των ανωτέρω, υπάρχει η δυνατότητα εισόδου με Self Test.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook